Dolar 32,5690
%0.09
Euro 34,8864
%0.17
Altın 2.424,940
%0.07
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Avdan, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Avdan, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Avdan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 17.04.2021 - 16:12

EGEPOSTASI- Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Avdan, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaklaşık 1 haftadır tedavi gören Avdan'ın (63), durumunun ağırlaşmasının ardından kaldırıldığı yoğun bakım servisinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, acı haberi sosyal medyadan duyurdu.

Başkan Yücel, "Çiğli Belediye meclis üyemiz ve belediye başkan yardımcısı Mustafa Avdan'ı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Merhuma Allahtan rahmet, ailesi, dostları ve örgütümüze baş sağlığı diliyorum" dedi.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de taziye mesajında  "Çiğlimizin ve partimizin emektar isimlerinden Başkan Yardımcımız ve meclis üyemiz kıymetli ağabeyim #MustafaAvdan'ı Covid-19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesi ve tüm Çiğli halkına baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

TORUN'DAN TAZİYE MESAJI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, taziye mesajında "Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Avdan’ın vefatını üzülerek öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm çalışma arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum..." ifadelerini kullandı.

Mustafa Avdan Manisa'nın Salihli ilçesinde1958 doğdu. Serbest muhasebeci olan Avdan, 31 Mart 2019 seçimlerinde CHP'den Çiğli Belediye Meclis Üyesi seçilmiş, grup başkanvekilliği ve encümen başkanlığının ardından başkan yardımcısı olarak görev almıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.