Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiftlik Bank'ın kritik ismi Türkiye'ye getirildi

Çiftlik Bank'ın kritik ismi Türkiye'ye getirildi

Kurduğu Çiftlik Bank’la binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle hakkında dava açılan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın’ın ağabeyi Fatih Aydın, Uruguay’dan Türkiye'ye getirildi. Tarifeli uçakla Brezilya’dan aktarmalı olarak getirilen Fatih Aydın’ın 4 gün sorgulanacağı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülmesi bekleniyor.

  • Ege Postası
  • 02.11.2021 - 21:20

Son zamanlardaki en büyük vurgunlardan birini gerçekleştirdiği iddiasıyla hakkında dava açılan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın, geçtiğimiz Temmuz ayında Uruguay'dan Türkiye’ye getirildi. Binlerce kişiyi milyonlarca lira dolandırdığı iddia edilen Mehmet Aydın'ın ve dosyanın kritik ismi olduğu öne sürülen ağabeyi Fatih Aydın'ın getirilmesi için yapılan temaslar da olumlu sonuçlandı.

4 KİŞİLİK EKİP GETİRDİ

Uruguaylı yetkililerin Fatih Aydın'ın ülkemize teslim edilmesine yeşil ışık yakması üzerine, Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol Daire Başkanlığında görevli bir müdür ve 3 polis görevlendirildi. Görevli polisler, 3 gün önce Uruguay'a gönderildi. Uruguay'dan teslim alınan Fatih Aydın, tarifeli uçak olmadığı için önce Brezilya'ya götürüldü. Fatih Aydın, Sao Paulo'dan bindirildiği tarifeli uçakla İstanbul'a getirildi.

4 GÜN EMNİYETTE KALACAK

İstanbul Havalimanı'na saat 18.15'de inen uçakla yurda giriş yapan Fatih Aydın, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince teslim alındı. Şüphelinin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüleceği ve Mali Polisteki işlemlerinin 4 gün süreceği belirtildi. (Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.