Dolar 32,5831
%0.33
Euro 34,8031
%0.2
Altın 2.512,900
%1.14
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel’den ‘Atatürk Havalimanı’ çıkışı: İlk seçimde hesap soracağız

CHP’li Yücel’den ‘Atatürk Havalimanı’ çıkışı: İlk seçimde hesap soracağız

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yerine millet bahçesi yapılması amacıyla yıkımına başlanan Atatürk Havalimanı'yla ilgili "Türkiye’nin uluslararası sembolü haline gelen, Milletin helal kazançlarından ödediği vergileriyle yapılan Atatürk Havaalanını apar topar yıkan zihniyetten, ilk seçimlerde hesap soracağız." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 21.05.2022 - 13:29

EGEPOSTASI - İstanbul'da Atatürk Havalimanı’nın yolcu trafiğine kapatılması ve iki pistinin kırılarak millet bahçesine dönüştürülmesine yönelik proje, Türkiye’de olduğu gibi İzmir siyasetinde de tartışma konusu oldu.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel havalimanının yıkımıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada hükümeti sert bir dille eleştirdi.

Yücel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Avrupanın en iyi, dünyanın 3. en iyi havaalanı seçilen, Türkiye’nin uluslararası sembolü haline gelen, Milletin helal kazançlarından ödediği vergileriyle yapılan Atatürk Havaalanını apar topar yıkan zihniyetten, ilk seçimlerde hesap soracağız.

Havaalanı kimseye sormadan, görüş alınmadan, tek adamın kararı ve yangından mal kaçırırcasına yıkılıp, pay ediliyor. Burada oluşan kamu zararını; bu garabet kararda imzası olanlardan ve devleti soyan 5 li çeteden, hukuki yollarla teker teker geri alacağız.

Bu milletin ve ülkenin sahipsiz olmadığını önce sandıkta, sonra yargı kararlarıyla, uğrattıkları zararları kuruşu kuruşuna geri öderken anlayacaklar.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.