Dolar 32,5547
%0.02
Euro 34,8959
%0.09
Altın 2.435,620
%0.23
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Sertel’den Vali Ayyıldız’a övgü: Bize böyle valiler lazım

CHP'li Sertel’den Vali Ayyıldız’a övgü: Bize böyle valiler lazım

İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret eden, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, ziyarete ilişkin bir detayı övgü dolu sözlerle paylaştı. Sertel, Vali Ayyıldız'ın diz çökerek, bir vatandaşın derdini dinlemesini “Bize böyle valiler lazım. Halkın önünde diz çöküp derman bulanlardan. Kutluyorum” dedi. CHP'li Sertel'den Vali Ayyıldız'a övgü

  • Ege Postası
  • 11.12.2019 - 17:36

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Sertel makama geldiğinde bekletilmeden Vali Ayyıldız'ın odasına alındı. Sertel ve danışmanı Seyfettin Şen odaya girdiklerinde Vali Ayyıldız'ı bir vatandaşın önünde diz çökmüş dert dinlerken gördüler. 

Sertel'in danışmanı Seyfettin Şen karşılaştığı o anı hemen ölümsüzleştirdi.

Sertel de görüşme sonrası, Ayyıldız'ın yaşlı bir kadının önünde diz çökmüş şekilde dinlemesini övgü dolu sözlerle, "Bize böyle valiler lazım" diyerek paylaştı.

CHP'li Sertel fotoğrafları sosyal medyadan, “İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın makamında çekildi bu fotoğraf. Randevumuz vardı, beklemeden odaya alındık. Vali diz çökmüş vatandaşın derdini dinliyor. Danışmanım Seyfettin Şen o anı ölümsüzleştirdi. Bize böyle valiler lazım. Halkın önünde diz çöküp derman bulanlardan. Kutluyorum” notuyla paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.