Dolar 32,3692
%0.16
Euro 34,9463
%-0.34
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,09
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in acı günü

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in acı günü

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in acı günü. Sertel'in hayat arkadaşı 41 yıllık eşi Ziynet Sertel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ziynet Sertel'in cenazesi için İzmir'e geleceği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 27.05.2021 - 23:25

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Atila Sertel’in 41 yıllık eşi Gazeteci Ziynet Sertel (61) vefat etti.Acı haberi CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır sosyal medyadan hesabından duyurdu.

Sındır, "Sevgili dostum, yol arkadaşım, milletvekilimiz Atila Sertel’in değerli hayat arkadaşı, gazeteci, yazar Ziynet Sertel’i kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, Atila vekilimize, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dilerim…" mesajını paylaştı.

KILIÇDAROĞLU GELİYOR...

Uzun süredir kanser tedavisi gören Ziynet Sertel’in cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Bornova Fidanlık Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından sonsuzluğa uğurlanacağı bildirildi.

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ziynet Sertel için düzenlenecek cenaze törenine katılacak.

41 yıllık hayat arkadaşını kaybeden Atila Sertel ise, "ZİYNET’İMİ KAYBETTİM. Sevgili eşim Ziynet Sertel’i 28 Mayıs Cuma günü Bornova Fidanlık Camii’nde ikindiden sonra kılınacak cenaze namazı sonrası Bornova Mezarlığı’nda toprağa vereceğiz." mesajını paylaştı.

ZİYNET SERTEL KİMDİR?

1960 yılında İzmir’de doğdu. Ege Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu’ndan 1982 yılında mezun oldu. Gazeteciliğe 1986 yılında Turkish Daily News Gazetesi İzmir temsilcisi olarak başladı. 1994 yılından 2009 yılına kadar haftalık Söz Gazetesi’nin İmtiyaz sahipliğini yaptı. 2000 yılından itibaren 15 yıl boyunca aylık Şehir ve Başkan Dergisi’nin imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olarak görev aldı.

Meslektaşı Atila Sertel ile 41 yıllık evli olan Ziynet Sertel’in Özmen Serdar ve Özgür Mustafa adında iki oğlu, Özden isminde gelini, Atilla Atlas, Özgen Demir ve Özgün Deniz isminde üç erkek torunu vardı.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Karanlığı korkutan kadın, İzmir Milletvekilimiz Atila Sertel'in eşi Ziynet Sertel'i kaybettik. O kadar canım yanıyor ki söyleyecek söz bulamıyorum. Karanlık günlerimin dostuydu. Allah rahmet eylesin. Onu hep yaşıyor kabul edeceğim. Dünya eskisinden daha kötü şimdi. @AtillaSertell" mesajını paylaştı.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, "Yaşamları boyunca hep göz göze, diz dize idiler. Daha önlerinde çok uzun yıllar vardı. Ne üzücü ki, acımasız bir hastalık, yaşlanıp kol kola yürüyecekleri günleri onlardan aldı. Çok üzgünüm. Değerli kardeşim Atila Sertel başın sağolsun. Mekanı cennet olsun. Işıklar içinde uyusun." mesajını paylaştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "CHP İzmir Milletvekili, yol arkadaşımız Atila Sertel'in değerli eşi Ziynet Sertel’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet,  Atila Sertel ve ailesine başsağlığı diliyorum." mesajını paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.