Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0684
%-0.15
Altın 2.309,700
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li kadınlardan yangın bölgelerine destek

CHP'li kadınlardan yangın bölgelerine destek

CHP İzmir İl Kadın Kolları yangın bölgesi olan Antalya Manavgat ve Muğla’nın Marmaris ilçelerine yangın söndürücü tüpler, söndürücü kimyasallar, baret, eldiven, piller, powerbankler, ayakkabı, maske, hijyen malzemeleri tıbbi malzemeler, yaşam malzemeleri, yiyecek ve içecek ile bebek maması gönderdi.

  • Ege Postası
  • 04.08.2021 - 18:10

Ege ve Akdeniz'i etkisi altına alan orman yangınları günlerdir devam ediyor. Birçok kentten tahribata uğrayan yangın bölgesine yardım kolileri, arazözler, yangın söndürme ekipmanlar ve itfaiye araçları gönderildi.

CHP İzmir İl Kadın Kolları da 30 ilçe kadın kolları başkanlarına durumu aktararak yardım çağrısı yaptı. Çağrılar kapsamında hem örgüte üye olan bireyler hem de İzmir halkı yangın bölgelerine gönderilmek üzere ihtiyaç malzemeleri toplandı. Antalya Manavgat ile Muğla Marmaris'e gönderildi.

İl kadın kollarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“İzmir il kadın kolları olarak Antalya Manavgat'ta başlayan yangınla ülkemizin yeşil doğasını ve tüm ülkemiz insanlarının yüreklerini yakmıştır.

Yangın haberlerinin görüntüleri doğa hareketleri deprem, sel ve hortumun yıkımlarını kayıplarını yaşamış İzmirliler olarak empati yaparak ihtiyaç listeleri oluşturduk. 30 ilçe kadın kolları başkanlarımıza durumu aktararak yardım çağrısı yaptık. Antalya İl Kadın Kolları başkanımızı arayarak acil ihtiyaçlarını öğrenerek toplamakta olduğumuz yardım listemizi genişlettik.

Duyarlı örgütümüzün çalışmaları ve benzer sıkıntıları yaşayan İzmirli duyarlı hemşerilerimiz yardımları ilçe örgütlerimize teslim etmişler ayrıca birçok duyarlı vatandaşımız yangın söndürücü tüpleri söndürücü kimyasalları, baret, eldiven, piller, powerbankler, ayakkabı, maske, hijyen malzemeleri tıbbi malzemeler ve yaşam malzemeleri ile yiyecek, içecek ve bebek mamaları kolilenerek Antalya Manavgat ve Muğla Marmaris'e yardımlarımızı bir nebze faydamız olur umuduyla gönderdik.

Hala devam eden yangınlar yeşili, griye siyaha çevirdi. Yüreklerimiz yanıyor insanlarımız her şeylerini yitirdiler.

Devletin ana şefkatini göstermesini bekliyoruz.

Biz CHP örgütümüzle, belediyelerimizle mağdur olan felaketi yaşayan insanımızın yanında olmak gayreti içerisindeyiz.

Yanan yerlerin yerleşime açılmadan tekrar yeşil hale gelmesinin takipçisi olmaya söz veriyoruz.

CHP İktidarı her imkanı vatandaşımıza sunmak için geliyor”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.