Dolar 32,5690
%0.09
Euro 34,8864
%0.17
Altın 2.424,940
%0.07
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den belediyelere Ramazan talimatı

CHP'den belediyelere Ramazan talimatı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından tüm partili belediye başkanlıklarına yazı gönderildi.

  • Ege Postası
  • 12.04.2021 - 09:22

Yazıda, belediyelerin yardım faaliyetlerini Ramazan ayında da imkânlar ölçüsünde artırarak sürdürmesinin önem arz ettiği vurgulandı. Yazıda, belediyelerin mevcut yardımlarına iftar/sahur desteklerini de ilave etmesinin, ayrıca toplumsal dayanışmanın örgütlenmesi amacıyla bağış kampanyaları başlatılmasının faydalı olacağı belirtildi.

"BELEDİYELER NEFES OLDU"

Koronavirüs rakamlarının ürkütücü boyutlara ulaştığını belirten Seyit Torun, "CHP’li belediyeler ise tüm imkânsızlıklara ve engelleme girişimlerine rağmen bu sıkıntılı süreçte verdiği hizmetlerle, halkımıza adeta nefes oldu. Bu süreçte belediyelerimiz yaklaşık 11,7 milyon vatandaşımıza ayni ve nakdi yardımda bulundu." dedi.

Seyit Torun, CHP'li belediyelerin Ramazan ayında seferberlik ruhuyla çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. "Belediyelerimizin imkânları ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile Ramazan ayı boyunca ulaşabildiğimiz kadar ihtiyaç sahibine ulaşmayı ve yoksulluğa mahkûm edilen milletimize bir nebze nefes olmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı. HABERTURK.COM

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.