Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme’de meydana gelen taşmaya müdahale edildi

Çeşme’de meydana gelen taşmaya müdahale edildi

İzmir'in Çeşme ilçesinde, kanalizasyon suyunun taşması sonucu cadde ve sokaklarda birikinti oluştu. Çeşme Belediyesi ekiplerince arıza giderildikten sonra sokaklar dezenfekte edildi.

  • Ege Postası
  • 25.07.2021 - 01:34

Alaçatı Mahallesi 12500 Sokak’ta akşam saatlerinde kanalizasyon taştı. Bölgeye yayılan kötü kokunun yanı sıra cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Kokudan rahatsız olan vatandaşlar durumu belediyeye bildirdi. Bölgeye İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) ve Çeşme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi.

Kısa süre içerisinde arızayı gideren ekipler, vidanjörler yardımıyla su tahliyesi yaptı. Onarım çalışmasının ardından, sokaklar temizlenerek dezenfekte edildi.

“EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR”

Öte yandan, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran bölgeye gelerek çalışmaları yerinde takip etti. Oran sosyal hesabından yaptığı açıklamada, “Akşamüstü saatlerinde Alaçatı Mahallesi, 12500’üncü sokakta meydana gelen taşmaya İZSU ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından anında müdahale edildi. Arızanın giderilmesinin ardından tüm sokaklarımız dezenfekte edilerek temizlendi. Ekiplerimiz olay yerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor” ifadelerini kullandı. DHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.