Dolar 32,5831
%0.33
Euro 34,8031
%0.2
Altın 2.512,900
%1.14
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Celil Anık'tan darp iddialarına açıklama: İftira üstüne iftira

Celil Anık'tan darp iddialarına açıklama: İftira üstüne iftira

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, hakkında basında çıkan darp iddiaları üzerine açıklama yaptı. Anık, "Odamız hakkında karalama kampanyası yürütenler, dayak iftirası ile tahammül sınırını aştı. İddialarını ispat etmek zorundalar. Suç duyurusunda bulunduk, yargıya hesap verecekler" dedi. Celil Anık'tan darp iddialarına açıklama

  • Ege Postası
  • 02.10.2019 - 18:09

EGEPOSTASI- İzmir’de taksicilik yaptığını söyleyen ve bir dernek çatısı altında toplandıkları belirtilen bir grup esnaf, bir süredir sosyal medyadan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı hedef alıyor. En son taksici İrfan Geçer, Başkan Celil Anık’ın makamında kendisini darp ettiğini ileri sürdü.

Sosyal medyadaki bu paylaşım üzerine İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası açıklama yaptı ve iddiada bulunanları ispata davet edildi. Hem İrfan Geçer hem de iddiaların paylaşıldığı sosyal medya hesabı yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, kendilerine yönelik karalama kampanyasının Ocak 2018’deki genel kurulları öncesinde başladığına dikkat çekti. Anık, taksici esnafının desteğiyle başkanlık yarışını açık ara önde tamamladığı genel kurulun sonrasında da saldırıların devam ettiğini kaydetti. Celil Anık, sabırla takip ettikleri yalan ve iftiraların dozunun giderek arttığını dile getirdi, şunları söyledi: 

Güneş balçıkla sıvanmaz 

“Sosyal medya paylaşımları ve esnafımızın telefonlarına gönderilen SMS’lerle sistematik şekilde algı operasyonu yürütülüyor. Gerçekler saptırılıyor, provokasyonlarla Odamız hedef haline getirilmek isteniyor. Kendi ticari planları uğruna, esnafımız üzerinden bu kara propagandayı yapanlar, camiamıza kamuoyu önünde töhmet altında bırakıyor, üyelerimize zarar veriyor. Esnafımız, ‘Çamur at, izi kalsın’ deyip fütursuzca saldıranları iyi biliyor, bizleri de iyi biliyor ve bu yapılanlardan rahatsızlık duyuyor. Güneş balçıkla sıvanmaz.”

Mesleğe zarar veriliyor

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, bu kişilerin darp iftirası ile tahammül sınırlarını aştığını belirtti, sözlerini şöyle sürdürdü: “Suç duyurusunda bulunduk. Bu iddiayı ispat etmekle mükellefler. Hem bu kişi hem de arkalarında kimler varsa yargı önünde hesap verecekler. 3 bine yakın üyesi olan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na ve mesleğimize zarar verenlerle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Esnafın hakkını, hukukunu korumayı dün olduğu gibi yarın da aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Yalanlar, iftiralar bizi yolumuzdan kesinlikle geri çeviremez.”

İrfan Geçer, darp edildiğini iddia ettiği İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na 30 Eylül Pazartesi saat 14.17’de girdiği ve 8 dakika sonra elleri cepte rahat tavırlarla çıktığı güvenlik kamerası kayıtlarında görülüyor.

İrfan Geçer’in yara bantlı bandajı amatörce yapılmış izlenimi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.