Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9419
%-0.09
Altın 2.439,550
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çatıdan halatla sarktı! Anahtar operasyonu

Çatıdan halatla sarktı! Anahtar operasyonu

Hatay'da, anahtarını içeride unuttuğu 4 katlı binanın 1´inci kattaki dairesine çatıdan sarkarak girmeye çalışan 72 yaşındaki İbrahim Çelikdemir, bir ucunu bacağına bağladığı halat kısa kalınca asılı kaldı. Görenlerin şoke olduğu olayda Çelikdemir, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

  • Ege Postası
  • 15.11.2022 - 09:00

Hatay'ın İskenderun ilçesi Süleymaniye Mahallesi'nde oturan İbrahim Çelikdemir (72), dışarı çıkarken 1´inci kattaki dairesinin anahtarını içeride unuttu.

ÇATIDAN 1'İNCİ KATTAKİ EVİNE SARKTI

Çelikdemir eve giremeyince 4 katlı binanın çatısına çıktı. Halatın bir ucunu sabit bir yere, diğer ucunu da bacağına bağlayan İbrahim Çelikdemir, aşağı sarktı.

İPİN BOYUNU HESAPLAYAMADI ASILI KALDI

Dairesinin penceresine kadar inen Çelikdemir, tutunarak indiği halat kısa kaldı. Çelikdemir, bir süre sonra yorulup elini bırakınca, bacağından halatta asılı kaldı.

KOMŞULARI İTFAİYEYİ ARADI

İbrahim Çelikdemir'in yardım çağrılarını duyan komşuları, itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen ekipler, kapısın açtığı İbrahim Çelikdemir´in dairesine girdi.

BACAĞI MORARDI HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Ekipler, ardından da Çelikdemir´i kurtarıp, pencereden içeri aldı. Halat bağladığı bacağı moraran İbrahim Çelikdemir, hastaneye götürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.