Dolar 32,5257
%0.24
Euro 34,7493
%0.08
Altın 2.492,200
%1.21
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Boğazı kesilerek katledilen 3 çocuk annesi son yolculuğuna uğurlandı

Boğazı kesilerek katledilen 3 çocuk annesi son yolculuğuna uğurlandı

İzmir Gaziemir'de sevgilisi olduğu ileri sürülen şahıs tarafından boğazı kesilerek öldürülen 3 çocuk annesi Sevda Çelemoğlu (33) için cenaze töreni düzenlendi. Olay sırasında üç çocuktan birinin annesinin yanında olduğunu söyleyen Çelemoğlu'nun kardeşi Sercan Çelemoğlu, “Şahıs ablamıza musallat oldu. Kandırdı ablamızı. Psikolojisi bozuk bir insan, sabıkası var. Kurtulamadı elinden, çok uğraştık” dedi. Öte yandan gözaltına alınan katil zanlısı tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 04.07.2021 - 22:50

İzmir'in Gaziemir ilçesinde boğazından bıçaklanarak öldürülen Sevda Çelemoğlu'nun cenazesi defnedildi.

İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alınan Çelemoğlu'nun cenazesi, Menderes ilçesindeki 15 Temmuz Şehitler Camisi'ne getirildi. Cenaze, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Şaşal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye Çelemoğlu'nun en büyük çocuğu A.G. (10), babası Adem Çelemoğlu, eski eşi Yasin G. ve eski kayınbabası İbrahim G. ile Çelemoğlu'nun yakınları katıldı. Çelemoğlu'nun cenazesi, Şaşal Mezarlığına defnedildi.

Maktulün kardeşi Sercan Çelemoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, katil zanlısı S.Ç'yi (30) önceden tanıdığını söyledi.

Şüphelinin, ablasını bir şekilde kandırdığını ileri süren Çelemoğlu, şöyle konuştu:

“3 yaşındaki kızı yanındaymış”

"Hem psikolojisi bozuktu hem de uyuşturucu kullanıyordu. Sabıka kayıtları da vardı. Ablam kurtulamadı elinden. Biz de engelleyemedik, kurtaramadık. Ablamı 'Benden uzaklaşırsan ailene zarar veririm.' diye tehdit ediyormuş. Olay sırasında 3 yaşındaki kızının evde olduğunu biliyorum. Diğer 2 yeğenim ise babasındaydı. En ağır cezayı almasını istiyorum. Bir kadına bu şekilde kıyılmaz. Onu zorla tutup kimse kıyamaz. Daha fazla bir şey söyleyemiyorum."

Öte yandan, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli S.Ç, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Katil zanlısının ilk ifadesinde, kendisinden ayrılmak isteyen Sevda Çelemoğlu'nu kıskançlık yüzünden bir anlık öfke sonucu öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi.

Gaziemir'de dün S.Ç, polis merkezine giderek 3 çocuk annesi Sevda Çelemoğlu'nu (33) bıçakla öldürdüğünü söylemesi üzerine gözaltına alınmıştı. Çelemoğlu söz konusu adreste boğazından bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.