Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bodrum'da çatışma: 1 polis memuru şehit oldu

Bodrum'da çatışma: 1 polis memuru şehit oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'nde bir villaya Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü akşam saatlerinde baskın düzenledi. Baskın sırasında şüpheliler ile polis arasında çatışma çıktı. Olayda bir polis şehit olurken bir polis de yaralandı. Olay sonrasında 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 16.06.2021 - 21:23

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Yahşi Mahallesi Giritli Sokak'ta saat 17.30 sıralarında ilçeye kaçak silah getirdikleri kişileri takip etmek için bir aracın önünü kesmeye çalışan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, arasında silahlı çatışma çıktı.

Yaklaşık 15 dakika süren çatışma Bodrum'un birçok yerinden duyuldu. Çatışmada yaklaşık 30 el ateş edildiği belirtildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri gönderildi.

YARALI POLİSELER HASTANELERE SEVK EDİLDİ

Çıkan çatışma sırasında polis memurları  Ercan Yangöz ile 29 yaşındaki Abdulkadir Doğan adlı polisler yaralandı. Ağır yaralanan Ercan Yangöz, özel bir hastaneye Ercan Yangöz ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın duyulması üzerine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan durumu ağır olan Ercan Yangöz hakkında bilgi almak için özel hastaneye gelirken, birçok poliste Bodrum Devlet Hastanesi'ne gitti.

ACI HABER GELDİ

Çatışmada ağır yaralanan polis memuru Ercan Yangöz kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

*Bugün saat 17.30 sularında ilimiz Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'nde il dışından gelmiş olan ve silah kaçakçılığı yaptıkları şüphesiyle Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Amirliği ekiplerince takip edilen şüphelilerin araçlarının durdurulduğu sırada ekibimize düzenlenen silahlı saldırı sonucu 2 (iki) Polis Memurumuz yaralanmıştır.

*112 Acil Sağlık ekiplerimizce hastaneye sevk edilen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Amirliği'nde görevli Polis Memuru Ercan YANGÖZ, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek şehit olmuş, olayda yaralanan diğer Polis Memurumuzun tedavisi devam etmektedir.

*Olay yerine sevk edilen ekiplerimizce görevli polis memurlarına silahlı saldırıda bulunan 4 (dört) şüpheli silahlarıyla birlikte yakalanmıştır. Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı; yaralı polisimize de acil şifalar diliyoruz.

YARALI POLİSİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Yangöz ile ilgili sosyal medyada açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Aras ise, “Akşam saatlerinde ilçemizde yaşanan menfur saldırı sonrasında kahraman polis memuru kardeşimiz Ercan Yöngüz'ün şehit düştüğü haberi yüreğimizi yaktı. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve Emniyet Teşkilatı'mıza başsağlığı, yaralı polisi memurumuza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Yaralı olarak Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Abdülkadir Doğan’ın ise tedavisinin devam ettiği belirtildi. (Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.