Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bodrum Belediye Başkanı Aras’a yumruklu saldırı

Bodrum Belediye Başkanı Aras’a yumruklu saldırı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, eski belediye çalışanının yumruklu saldırısına uğramasının ardından; “Olayla ilgili olarak, 150 promil alkollü olduğum, şahsı yumrukladığım, benim de yumruklandığım, karakola gittiğim, işten çıkartılan personelin siyasi nedenlerle işine son verildiği, olay sonrası tutuklanması için benim baskı yaptığım ve benzeri türde iddiaların tamamı, gerçek dışıdır” açıklamasını yaptı.

  • Ege Postası
  • 23.01.2023 - 08:54

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, önceki gün ailesiyle ve misafirleriyle gittiği Marina Yat Kulüp’te, belediyenin disiplin kurulu kararı ile işine son verdiği eski bir çalışanın sözlü ve fiziki saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Mekânın kamerasına yansıyan görüntülerde söz konusu kişinin, Bodrum Belediye Başkanı Aras’ın yanına yaklaşıp yumrukladığı gözleniyor.

Ahmet Aras, konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Misafirlerimle yemek yediğim sırada, Bitez Liman sorumlusu olarak görev yaparken, limana tekne bağlamak isteyenlerden rüşvet aldığı yönündeki şikayetler nedeniyle disiplin kurulumuza sevk edilen ve kurul kararıyla görevine son verilen bir şahsın, beni ve misafirlerimi önce sözlü, ardından fiziki tacize kalkışması ve bu tacize görevliler tarafından anında müdahale edilerek şahsın gözaltına alınması durumundan ibarettir" dedi.

Ancak bazı sosyal medya hesapları ve basın yayın organlarında, Bodrum Belediye Başkanı'nın da alkollü olduğu ve kavganın ardından söz konusu kişiyi tutuklattığı yönündeki iddialar üzerine ayrıca yazılı bir açıklama yaptı.

"İDDİALAR GERÇEK DIŞIDIR, OLAY SANİYELER İÇİNDE BERTARAF EDİLMİŞTİR"

Aras, olaya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Saldırı girişiminin görevliler tarafından kısa bir sürede bertaraf edilmesinden ibaret olan bu olayla ilgili olarak, 150 promil alkollü olduğum, şahsı yumrukladığım, benim de yumruklandığım, karakola gittiğim, işten çıkartılan personelin siyasi nedenlerle işine son verildiği, olay sonrası tutuklanması için benim baskı yaptığım ve benzeri türde iddiaların tamamı, gerçek dışıdır.

Olay bugün servis edilen kamera kaydından da anlaşılacağı üzere, saniyeler içinde bertaraf edilmiş bir saldırı girişiminden ibarettir. İlgili şahıs olay sonrası emniyet güçleri tarafından gözaltına alınmış ve 22 Ocak Pazar günü sevk edildiği Bodrum Adliyesi’nde hâkim karşısına çıkartılmış, adli kontrol şartı ve uzaklaştırma kararı ile salıverilmiştir. Tarafımca şahıs hakkında şikayetçi olunmuştur. Olayla ilgili yargı süreci devam etmektedir.”  (ANKA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.