Dolar 32,5391
%0
Euro 34,8826
%0.16
Altın 2.425,730
%0.11
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bingöl: “Çalışan gazetecilerin yanındayız”

Bingöl: “Çalışan gazetecilerin yanındayız”

İzmir Ticaret Odası Medyadan Sorumlu Meclis Üyesi Abdülhakim Bingöl, “Çalışan gazetecileri yaşadığı her sorunda yanlarında olacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.01.2022 - 17:47

İzmir Ticaret Odası Medyadan Sorumlu Meclis Üyesi Abdülhakim Bingöl,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Bingöl, çağdaş dünyada yer edinmek için basının güçlü ve iyi koşullar içinde olmasının önemine dikkat çekerek, “Bunun en önemli koşulu sokakta olan, haber üreten, topluma haber alma hakkını sağlayan emekçilerin iyi koşullarda çalışmasıdır. Bu konuda sadece siyaset kurumuna iş düşmez. İş dünyasından sivil topluma kadar her kesimin basını destekleyen ve işini iyi yapmasını sağlayan bir tutum sergilemesi gerekir” ifadesini kullandı. 

Bingöl, İzmir’de iş dünyasının basına gereken önemi vermek konusunda gayretli olduğunu ifade ederek, “Şehrin güçlü gazeteleri, güçlü televizyon kanalları olması adına üzerimize çok iş düşüyor. Ancak, sahada bulunan basın emekçilerinin yaşadığı sorunlar söz konusu olduğunda da onların yanında olacağız” sözlerine yer verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.