Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer’den ulaşım ve ekmek duyurusu!

Başkan Soyer’den ulaşım ve ekmek duyurusu!

48 saatlik sokağa çıkma yasağının açıklanmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den ulaşım ve ekmek açıklaması geldi

  • Ege Postası
  • 11.04.2020 - 12:04

EGEPOSTASI - Gece geç saatlerinde açıklanan 48 saatlik sokağa çıkma yasağının ardından açık marketlere koşan İzmirlilere Başkan Soyer panik yapmamaları çağrısında bulunarak bu karara hazırlıklı olduklarını bildirdi. Soyer, sosyal medya hesabından ‘Sabah güne Çiğli'deki Kent Ekmek fabrikamıza giderek başladım. Gece kapasiteyi iki katına çıkarmıştık. Arkadaşlarımız canla başla çalışıp hijyen kurallarına uygun, sağlıklı ekmek üretiyor. Zabıtamız dahil sokağa çıkma izni olan tüm personelimizle dağıtımını yapıyoruz’ ifadelerini kullanarak vatandaşların ekmek sorunu yaşamayacağını duyurdu.

Öte yandan Soyer yine sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla, çalışmaya devam eden İzmirlilere ulaşımın nasıl işleyeceği konusunda bilgi verdi. Başkan Soyer konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Değerli İzmirliler, otobüslerimiz, Metro ve İZBAN trenlerimiz, bu akşam 16.00 - 18.00 ve 23.00 – 00.30 saatleri arasında yarım saatte bir sefer yapacak. Ulaşım ekibimizi az önce ziyaret edip moral verdim. Onlar da bu sürecin kahramanları. #BizVarız”

İZSU GÖREVİNİN BAŞINDA

Soyer daha sonra İZSU Scada Merkezini ziyaret etti.

Soyer, "Koronavirüs sürecinde temizlik ve suyun ne kadar hayati olduğu bir kez daha ortaya çıktı. İZSU İzmir'in her noktasına sağlıklı su ulaştırmak için görevinin başında. Burası kente suyu dağıtan sistemin kalbi Scada Merkezi.  Onlara müteşekkirim." dedi.

İZMİR, İZMİR HİM'İ DİNLİYOR

Soyer Scada Merkezi'nin ardından İzmir HİM'i ziyaret etti. Soyer, "İzmir HİM İzmir'i dinliyor, çözüm üretiyor, köprü oluyor. Bu kez ben onları dinledim. 444 40 35'in yanı sıra [email protected] mail adresinden ve https://him.izmir.bel.tr/tr/BasvuruFormu/6… linkinden formu doldurarak taleplerinizi iletebilirsiniz. #BizVarız" dedi. 

AŞEVİNE GİTTİ

Başkan Soyer İzmir HİM'den sonra Aşevine giderek bilgi aldı. Soyer, "Aşevimiz çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Pırıl pırıl bir mutfakta pişirilen lezzetli yemekler huzurevi, hastane, kadın sığınma evi, evsizlerin kaldığı konuk evine gönderiliyor. Dışarıda çalışan personelimiz de sağlıkla doyuyor. Ustalarımızın ellerine sağlık. #BizVarız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.