Dolar 32,5410
%-0.02
Euro 34,9024
%0.1
Altın 2.427,930
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakanlardan İzmir çıkarması: Toplu açılış ve temel atma törenleri ile ziyaretler

Bakanlardan İzmir çıkarması: Toplu açılış ve temel atma törenleri ile ziyaretler

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldikleri İzmir'de toplu açılış ve temel atma törenlerine katılırken, birtakım ziyaretler de gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 28.12.2021 - 11:37

EGEPOSTASI - Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bugün sabah saatlerinde İzmir'e geldi. Bir dizi programa katılmak üzere kente gelen Bakan Gül ve Bakan Özer, Adnan Menderes Havalimanı'nda İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve il protokolü tarafından karşılandı.

BAKAN GÜL'DEN FOÇA ADLİYESİ'NE ZİYARET

Bakan Gül kentte ilk olarak Foça Adalet Sarayı'nı ziyaret etti. Burada Foça Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Halis Kara ve adliye personeliyle bir araya gelen bir araya gelen Bakan Gül'e AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Yaşar Kırkpınar ve Cemal Bekle ile Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz de eşlik etti.

İzmir'deki ikinci durağı AK Parti Foça İlçe Başkanlığı olan Bakan Gül, burada AK Parti Foça İlçe Başkanı Ethem Ali Haydar Çapçı, ilçe yönetimi ve partililerle bir araya geldi.

BAKAN ÖZER TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Bakan Özer ise Menderes'te İTOB OSB Mesleki Teknik Eğitim Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi'nin temel atma törenine katıldı. Temel atma töreninde İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Hamza Dağ ve İzmir Milletvekili Cemal Bekle de yer aldı. 

Bakan Gül ve Bakan Özer daha sonra Foça ilçesinde 17 ilde eş zamanlı olarak ceza infaz kurumlarındaki 18 adalet mesleki eğitim merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Bakanlar programlarını tamamladıktan sonra akşam saatlerinde İzmir'den ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.