Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Koca 'gözümüz aydın' diyerek duyurdu

Bakan Koca 'gözümüz aydın' diyerek duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalarında "Sağlık kuruluşlarındaki uzman hekimlerimizin hastalara daha fazla vakit ayırabilmeleri amacıyla 85 bin yardımcı personel kadrosunu açtık" değerlendirmesinde bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu ifadelere yer verdi: Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 Bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın...

  • Ege Postası
  • 23.08.2022 - 09:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından yaptığı halka sesleniş konuşmasında, "Sağlık kuruluşlarındaki uzman hekimlerimizin hastalara daha fazla vakit ayırabilmeleri amacıyla 85 bin yardımcı personel kadrosunu açtık" değerlendirmesinde bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından Sağlık alanında ve sağlık personeliyle ilgili yeni düzenlemeleri 'beyaz reform' başlığıyla duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir paylaşım geldi.

Bakan Koca, Twitter hesabından şu ifadelere yer verdi: Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 Bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: 85 BİN YARDIMCI PERSONEL KADROSUNU AÇTIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı: Sağlık kuruluşlarındaki uzman hekimlerimizin hastalara daha fazla vakit ayırabilmeleri amacıyla 85 bin yardımcı personel kadrosunu açtık.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.