Dolar 32,3413
%0.28
Euro 35,0987
%-0.07
Altın 2.310,120
%1.43
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Gül'den tepki: Her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum

Bakan Gül'den tepki: Her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Sosyal medyada bana her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum, burada kurallar işler" dedi.

  • Ege Postası
  • 21.01.2021 - 10:54

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Hakimevi'nde düzenlenen "5. Yılında İstinaf Mahkemeleri Değerlendirme Toplantısı"nda konuştu.

Sosyal medya üzerinden kendisine yönelik çağrılarla değinen Gül, "Klavye başına geçip sosyal medyada bana her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum" dedi.

Gül, "Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Burada kanunlar, kurallar, usuller işler; hukuk işler. Bu işleyişi beğenmeyen gider itiraz hakkını kullanır ama yargıya parmak sallayamaz" ifadelerini kullandı.

Kimsenin adalet bakanından bu işleyişe müdahale etmesini bekleyemeyeceğini söyleyen Gül, "Adalet Bakanının cübbesi yoktur, görevim süresince o cübbeyi giymedim ve kimse kusura bakmasın asla da giymeyeceğim" diye konuştu.

Ekonomi ve hukuk alanında yapılması planlanan reformlara da değinen Gül, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde reformları her alanda yapmayı sürdüreceğiz. Çünkü insan ve onuru her şeyin başındadır" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.