Dolar 32,5217
%-0.08
Euro 34,7710
%-0.27
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.713,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Bozdağ: Patlamayla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır

Bakan Bozdağ: Patlamayla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul’da gelen meydana gelen patlamaya ilişkin, “İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, patlamayla ilgili adli tahkikat başlatmıştır. Soruşturmanın etkin yürütülmesi için sekiz Cumhuriyet Savcısı ve iki Cumhuriyet Başsavcıvekili görevlendirilmiştir. Hadise bütün yönleriyle etkin bir şekilde soruşturulmaktadır” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.11.2022 - 20:07

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde bugün saat 16:20 sıralarında meydana gelen patlamaya ilişkin soruşturmada sekiz Cumhuriyet Savcısı ve iki Cumhuriyet Başsavcıvekili görevlendirildiğini duyurdu. Bozdağ’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“İstanbul Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.

“SEKİZ CUMHURİYET SAVCISI VE İKİ CUMHURİYET BAŞSAVCIVEKİLİ GÖREVLENDİRİLMİŞTİR”

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, patlamayla ilgili adli tahkikat başlatmıştır. Soruşturmanın etkin yürütülmesi için sekiz Cumhuriyet Savcısı ve iki Cumhuriyet Başsavcıvekili görevlendirilmiştir. Hadise bütün yönleriyle etkin bir şekilde soruşturulmaktadır.

“GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN KISA SÜREDE FAİL YA DA FAİLLERİ TESPİT EDİP YAKALAYACAĞINDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMAMALIDIR”

Güvenlik güçlerimizin kısa sürede fail ya da failleri tespit edip yakalayacağından, soruşturma sonucunda da hadisenin bütün boyutları ile aydınlatılacağından hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.