Dolar 32,5608
%0.23
Euro 34,9608
%-0.03
Altın 2.448,850
%0.52
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Babasının istismarına maruz kalan çocuk isyan etti

Babasının istismarına maruz kalan çocuk isyan etti

8 yaşından itibaren babası olan Yücel Koç isimli erkeğin sistematik istismarına maruz bırakılan 17 yaşındaki T. K failin dün görülen son duruşmasında serbest bırakılmasının ardından kamuoyuna seslenerek yardım çağrısında bulundu.

  • Ege Postası
  • 23.06.2021 - 17:31

Fail Yücel Koç’un tehditleri nedeniyle maruz kaldığı istismarı kimseyle paylaşamadığını ifade eden 17 yaşındaki T. K , yaşadıklarını annesi ile paylaştığında annesi ile kendisine şiddet uygulayarak bulundukları evden ayrılmalarına engel olduğunu belirtti.

“SESİME SES OLUN” ÇAĞRISI

Fail Yücel Koç’un annesi ve kardeşine de sistematik şiddet uyguladığını paylaşan T.K , 2 yıldır failden ayrı yaşadıklarını ve sürekli kendilerini tehdit ettiğini aktarırken, dün mahkemelerinin son duruşmasının görüldüğünü ve failin serbest bırakıldığını kaydetti. TK,  “17 yaşındayım bu yaşadıklarımı hak etmedim, gücüm tükeniyor artık kaldıramıyorum çoğu şeyi, sesime ses olun” sözleriyle yardım çağrısında bulundu.

SOSYAL MEDYA AYAKLANDI: YÜCEL KOÇ TUTUKLANSIN

Sosyal medyada durumun büyük bir tepki almasının ardından “#YücelKoçTutuklansın” etiketi ile kampanya başlatıldı ve etiket ilk sıraya yükseldi.

( Dokuz8 Haber )

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.