Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atakent Anadolu Lisesi'nin bir kısmı satılacak mı: Cengiz İnşaat'tan yanıt

Atakent Anadolu Lisesi'nin bir kısmı satılacak mı: Cengiz İnşaat'tan yanıt

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verilen Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi'nin arazisinin bir kısmının Cengiz İnşaat'a verileceği iddiaları üzerine Cengiz İnşaat'tan yazılı bir açıklama yayınlandı. Açıklamada "Haberlerde adı geçen okulun yanındaki parsel, şirketimiz ortaklarından birine ait olup üzerinde kiracısı bulunmaktadır. Atakent Anadolu Lisesi’nin parseli şirketimize satılmamıştır. Okula ait olduğu belirtilen bu parselle ilgili başka herhangi bir girişimimiz bulunmamaktadır" denildi.

  • Ege Postası
  • 01.08.2022 - 16:13

EGEPOSTASI – Milli Eğitim Bakanlığı, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Atakent Anadolu Lisesi hakkında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı vermişti.

Yaşanan bu gelişmenin ardından lisenin bulunduğu araziyle ilgili yeni bir iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. Arazinin bir bölümünün Cengiz İnşaat’a verileceği öne sürülmüştü.

Konuyla ilgili Cengiz İnşaat’tan yazılı bir açıklama yayınlandı. Açıklamada okulun yanındaki parselin şirketin ortaklarından birisine ait olduğu, ancak okulun parselinin şirkete satılmadığı ve bununla ilgili herhangi bir girişimde bulunulmayacağı belirtildi.

Cengiz İnşaat’tan yapılan açıklama şu şekilde: 

“Karşıyaka Anadolu Lisesi’ne ait arazinin bir bölümünün Cengiz İnşaat’a verileceği iddiaları doğru değildir. 

Haberlerde adı geçen okulun yanındaki parsel, şirketimiz ortaklarından birine ait olup üzerinde kiracısı bulunmaktadır. Atakent Anadolu Lisesi’nin parseli şirketimize satılmamıştır. Okula ait olduğu belirtilen bu parselle ilgili başka herhangi bir girişimimiz bulunmamaktadır. 

Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.