Dolar 32,6139
%0.43
Euro 34,7867
%0.16
Altın 2.500,620
%0.65
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslı Elif Tanuğur Samancı, merak ettiğiniz konulara KizlarSoruyor’da cevap veriyor

Aslı Elif Tanuğur Samancı, merak ettiğiniz konulara KizlarSoruyor’da cevap veriyor

KizlarSoruyor sitesini duymayan yoktur. Türkiye’nin uzun yıllardır yayında olan fenomen soru – cevap sitesi KizlarSoruyor’un yüzbinlerce üyesi, sitenin onlarca kategorisinde akıllarına gelen tüm soruları soruyorlar. Site üyeleri birbirlerine sorular sorduğu gibi yine site üyeleri de sorulmuş olan sorulara cevaplar veriyorlar.

  • Ege Postası
  • 08.12.2020 - 17:18

KizlarSoruyor’da sorulan sorulara cevap verebilen yeni bir sınıf daha sitede hayata geçti: Bibilenler.

Bibilenler alanında uzman kişilerin KizlarSoruyor’da ilgili oldukları alanlardan gelen sorulara cevaplar vermesi üzerine kurulu bir sistem.

KizlarSoruyor’unBibilen üyeleri birbirinden farklı alanlardan. Doktorlardan avukatlara, yüksek mühendislerden profesyonel makyaj sanatçılarına KizlarSoruyor’da onlarca Bibilen var ve uzmanlık alanlarındaki sorulara ücretsiz olarak cevap veriyorlar.

KizlarSoruyor’daBibilen’e nasıl soru sorulur'

KizlarSoruyor sitesi aracılığıyla uzmanBibilen üyelere soru sorabilmek için yapılması gereken tek şey, birkaç dakika ayırarak KizlarSoruyor’a üyelik hesabı açmak.

KizlarSoruyor’da üyelik hesabı açtıktan sonra üst kısımda yer alan onlarca kategoriden aklınızı karıştıran sorunun olduğu kategoriye sorunuzu sorun. Bundan sonra tek yapmanız gereken soru ayarlarından dilediğiniz Bibilen’i sorunuzu cevaplamak üzere o soruya davet etmek. Zaten sorunuzu sorduktan sonra sorunuzu tekrar düzenle kısmından dilediğiniz Bibilen’i kolayca sorunuza davet edebilir ve sorunuzu cevaplamasını sağlayabilirsiniz.

Bibilen tarafından cevaplanan sorular alanıyla sınırlı olmak üzere soruda en üst kısımda yer alıyor ve o soru silinene kadar o paylaşım orada kalmaya devam ediyor. Bu sayede sonrasında da benzer soruda bilgi almak isteyen kişi, alanının profesyonelinin cevabını ilk görüyor.

Farklı alanlarda Bibilenler

KizlarSoruyor sitesinin farklı kategorilerinin neredeyse tamamına hitap eden bir Bibilen üye mevcut. Alanının profesyoneli olarak görebileceğiniz bu Bibilen üyelerden biri de yüksek mühendis Aslı Elif Tanuğur Samancı.

Aslı Elif Tanuğur Samancı, İTÜ’den mezun olmuş ve yüksek lisans derecesini de yine İTÜ’de yapmış bir yüksek gıda mühendisi ve Türkiye’nin ilk ve tek yerli propolis üreticisi BEEO’nun kurucularındandır. Sektördeki başarısından dolayı yerli ve yabancı 34 farklı kuruluştan alanında ödül almış başarılı bir girişimcidir.

Aslı Elif Tanuğur Samancı, oğlunun rahatsızlığı ile ilgili bir dönemde arı sütü ile tanıştığını anlatıyor ve bu süreçte propolis ve arı sütünün bağışıklığı doğal yollardan güçlendirici en iyi gıdalar olduğunu keşfediyor. Ardından kendi alanıyla ilgili olması sebebiyle de kariyerini arı sütü ve propolis üzerine yönlendiriyor. Yine eşi yüksek gıda mühendisi Taylan Samancı ve Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu ile birlikte İTÜ Arı Teknokent’tepropolis üretimi üzerine ilk ve hala tek olan BEEO firmasını kurarak bu alanda yıllardır başarılı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Samancı’nın KizlarSoruyor’daBibilen olarak bulunduğu kategori Sağlık & Diyet ile Yeme & İçme kategorileri. Elbette bir arı sütü ve propolis üreticisi olarak sağlıklı beslenme üzerine sorular Samancı’ya daha çok yöneltiliyor.

Aslı Elif Tanuğur Samancı’nın KizlarSoruyor’da en çok karşılaştığı sorularıysa şu şekilde belirtebiliriz:

*Kendi işini yapmak isteyen kadın girişimcilere neler tavsiye edersiniz'

*Sizi girişimci olarak neler motive eder'

*COVID – 19 pandemisi sonrası arı ürünlerine ilgi arttı mı'

*Arı ürünleri sağlık ve beslenme açısından neden önemlidir'

Siz de sağlıklı beslenme ve arı ürünlerine yönelik sorularınızı KizlarSoruyor’da Aslı Elif Tanuğur Samancı’ya yöneltmek için hemen KizlarSoruyor’a üye olun.

Bu alanda aklınıza gelen her soruyu yukarıda belirttiğimiz gibi Aslı Elif Tanuğur Samancı’yı sorunuzu cevaplamak üzere davet ederek giderebilirsiniz.

Kafa karışıklığı zor. Hemen KizlarSoruyor’da sorunu Bibilen’e sor diyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.