Dolar 32,5274
%0.25
Euro 34,7512
%0.09
Altın 2.489,350
%1.1
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arzu Çerkezoğlu’nun Instagram hesabı kalıcı olarak kapatıldı

Arzu Çerkezoğlu’nun Instagram hesabı kalıcı olarak kapatıldı

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nun Instagram hesabı, kalıcı olarak kapatıldı. Geçen haftalarda DİSK’in hesabının da kapatıldığını hatırlatan Çerkezoğlu, “İşçi sınıfı açısından kritik bir dönemde hesaplarımıza toplamda bir haftaya yakın bir süre ‘sansür’ uygulamış durumdalar. İşçi sınıfı ve DİSK ile derdiniz ne” tepkisini gösterdi.

  • Ege Postası
  • 08.12.2022 - 15:50

Instagram, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nun kişisel hesabını kalıcı olarak kapattı. Arzu Çerkezoğlu, Twitter hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, geçen haftalarda Instagram’ın, DİSK’in resmi hesabını da kapattığını hatırlattı. Çerkezoğlu, şunları kaydetti:

“İŞÇİ SINIFI VE DİSK İLE DERDİNİZ NE”

“Son iki haftada iki kez DİSK’in hesabını ‘topluluk kurallarına uymadığı’ iddiasıyla kapatan, sonra da özür dileyerek açan Instagram, bu kez de benim hesabımı kapattı. Yapılanın ‘hata’ olduğuna inanmak zorlaşıyor. Son iki haftada bizlere yönelik üç kapatma kararına dair Instagram bir açıklama borçludur. İşçi sınıfı açısından kritik bir dönemde hesaplarımıza toplamda bir haftaya yakın bir süre ‘sansür’ uygulamış durumdalar. İşçi sınıfı ve DİSK ile derdiniz ne?”

“BU KEYFİ KARAR İŞÇİ SINIFININ İLETİŞİM HAKKINA SALDIRIDIR”

Çerkezoğlu, yaptığı itiraza ret yanıtı aldıklarını belirterek, “Hesabım kalıcı olarak kapatılmış. Hangi topluluk kurallarına uymamışız, hangi gönderimizde bu kurallar ihlal edilmiş! Bu keyfi karar işçi sınıfının iletişim hakkına saldırıdır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.