Dolar 32,5225
%-0.05
Euro 34,9729
%0.41
Altın 2.435,830
%0.52
Bist-100 9.775,00
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altı liderin dördüncü buluşması sona erdi

Altı liderin dördüncü buluşması sona erdi

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisinde uzlaşan CHP, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi liderlerinin dördüncü buluşması sona erdi. Görüşme 7 saat 15 dakika sürdü.

  • Ege Postası
  • 30.05.2022 - 01:03

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisinde uzlaşan altı siyası partinin genel başkanları, dördüncü kez akşam yemeğinde bir araya geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğindeki akşam yemeğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu buluştu.

Buluşmaya ilk olarak saat 19.00’da Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal geldi. Uysal’dan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Merkezi’ne ulaştı. Saat 19.05’te DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın gelmesiyle birlikte bütün liderler bir araya gelmiş oldu.

Davutoğlu, bütün liderleri kapıda karşılayarak onlarla fotoğraf çektirdi.

Altı liderin Gelecek Partisi Genel Merkezi'ndeki buluşması saat 19:05’te başladı ve 7 saat 15 dakika sürdü. Liderler, Gelecek Partisi Genel Merkezi'nden 02:20’de ayrıldı.

DAVUTOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR

Ahmet Davutoğlu, buluşmanın ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Ülkemiz ve milletimizin geleceği için genel merkezimizde bir araya geldiğimiz tüm liderlere içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

KILIÇDAROĞLU: YARININ TÜRKİYE'SİNİ İNŞA ETMEK

Kemal Kılıçdaroğlu, buluşmanın ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Yarının Türkiye'sini inşa etmek ve ülkemize gerçek anlamda demokrasi ve adaleti getirmek için bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduğumuz toplantıda, bizlere ev sahipliği yapan başta Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum” dedi.

UYSAL: İRADEMİZİ BİR KEZ DAHA BEYAN ETTİK

Gültekin Uysal, buluşmanın ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Gelecek Partisi ev sahipliğinde 4. defa bir araya geldik. Daha huzurlu, daha mutlu, daha müreffeh, daha özgür ve daha demokrat bir Türkiye için iş birliği ve güç birliğimizi sürdürme yönündeki irademizi de bir kez daha beyan ettik. Başta nazik ev sahipliği dolayısıyla Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere kıymetli genel başkanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZDAĞ: BİRİLERİ KABUS GÖRÜYOR

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, sosyal medya hesabında dördüncü buluşmaya ilişkin yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“‘Altılı masa’ dedikçe birilerinin uykusu kaçıyor, kabus görüyor. Milletimiz ise güven ve umut doluyor. Umudun, coşkunun, güvenin ve geleceğin yani büyük Türkiye’nin temelini atıyoruz. Birileri ‘90 yıllık reklam arasına son verdik’ diyordu. Onların ‘reklam’ dediğine biz ‘ülke’ diyoruz, ‘vatan’ diyoruz, ‘cumhuriyet’ diyoruz, ‘bağımsızlık’ diyoruz ve dahi ‘demokrasi’ diyoruz. Güçlü bir demokrasi ile taçlandıracağımız parlamenter sistem milletimize hayırlı olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.