Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7372
%0.01
Altın 2.498,100
%0.55
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan Büyükşehir'e 'eşkiya' çıkışı

AK Partili Hızal'dan Büyükşehir'e 'eşkiya' çıkışı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, bugün Çiğli İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde yaşananların detaylarını anlattı.

  • Ege Postası
  • 05.10.2022 - 18:32

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve bir grup AK Partili siyasetçi, koku sorununa dikkat çekmek için bugün Çiğli İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’ne gitti. AK Partili grup, tesisin içine girerek basın açıklaması yapmak istedi. Bu esnada güvenlik görevlileri girişlerine izin vermezken kısa süreli arbede yaşandı.

Olayın ardından CHP ile AK Parti bir kez daha karşı karşıya gelirken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, güvenlik görevlilerinin darp edildiğini ileri sürerek yargıya başvuracaklarını duyurdu. 

Öte yandan AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla yaşananları ve konunun detaylarını anlattı;

"Bugün, CHP'nin İzmir'de ortaya koyduğu hukuksuzluğu ve zorbalığı detaylarıyla anlatmak istiyorum. İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli ile birlikte, İzmir'de yaşanan koku probleminin kaynağını göstermek ve basın açıklaması yapmak için Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi bölgesine gittik.

Lakin İzmir'de yarattıkları pisliği göstermek istemeyen CHP, bölgeye giden kamuya açık yolu bariyerlerle kapatmıştı. Bunun adı eşkiyalıktır. Görselde gözüktüğü üzere engellendiğimiz yer Kamuya ait bir yoldur. Yol yapamayan İzmir Büyükşehir Belediyesi yol kesmeye başlamıştır.

Yaşanan olay hem kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma hem de görevi kötüye kullanma suçunun unsurlarını oluşturur. Sizin koyacağınız hiçbir engel bizi yolumuzdan alıkoyamaz." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.