Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AFAD'dan sel ve su baskını uyarısı!

AFAD'dan sel ve su baskını uyarısı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, bu akşam saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ile Çanakkale, Balıkesir’in batı ilçeleri ve İzmir’in kuzey ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun" uyarısında bulundu.

  • Ege Postası
  • 26.11.2021 - 14:48

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi.

Merkezden yapılan açıklamada, bugün akşam saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir'in batı ilçeleri ve İzmir'in kuzey ilçelerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Açıklamada, bölgedeki vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve Kuzey Ege kıyılarında hortum riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

AFAD DA SEL RİSKİNE KARŞI UYARDI

AFAD'dan yapılan açıklamada da, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, bu akşam saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ile Çanakkale, Balıkesir’in batı ilçeleri ve İzmir’in kuzey ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun" uyarısında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.