Dolar 32,6013
%0.39
Euro 34,8180
%0.25
Altın 2.492,410
%0.32
Bist-100 9.508,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
9 aylık yaşam savaşını kaybetti! İzmirli askerden acı haber

9 aylık yaşam savaşını kaybetti! İzmirli askerden acı haber

Mersin'in Mut ilçesinde askerlerin sevk edildiği otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu 4 askerin şehit olduğu kazadan yaklaşık 9 ay sonra bir acı haber daha geldi. Kazadan yaralı olarak kurtulan ve 9 aydır tedavi altında olan er Tevfik Yasin Keser de şehadete ulaştı.

  • Ege Postası
  • 08.04.2021 - 14:55

EGEPOSTASI- Kaza, 27 Temmuz 2020'de Karaman karayolu Yapıntı Mahallesi Sertavul mevkisi yakınında saat 08.30 sıralarında meydana gelmişti. Manisa-Alaşehir'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne sevk edilen askerleri taşıyan otobüslerden birinin freni boşalmış ve virajdan şarampole yuvarlanarak devrilmişti. Olayda 2 otobüs şoförü ile 4 asker şehit olmuş.10'u ağır olmak üzere çok sayıda da asker yaralanmıştı.

Kazada yaralanan askerleden İzmir Bornovalı er Tevfik Yasin Keser, tedavisine önce Mersin Şehir Hastanesi'nde daha sonra da ambulans uçakla getirildiği İzmir'de devam etmişti. Er Tevfik Yasin Keser'den bu sabah acı haber geldi. 9 aydır yaşam savaşı veren Keser, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybederek şehit oldu. 

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran AK Parti İzmir Milletvekili Mahmuty Atilla Kaya, "Mersin'in Mut ilçesinde, 27 Temmuz 2020'de meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan İzmir Bornovalı hemşehrimiz Tevfik Yasin Keser şehadete ulaştı. Şehidimizin naaşı, yarın Cuma namazına müteakip askeri törenle defnedilecektir. Aziz Milletimizin başı sağolsun." ifadelerini kullandı.

Cenaze yarın

Öte yandan, şehit Yasin Keser için yarın öğle namazını müteakip Gaziemir 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören yapılacağı öğrenildi. Şehidin cenazesi törenin ardından Pınarbaşı 1'inci köy mezarlığında toprağa verilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.