Dolar 32,4739
%-0.04
Euro 34,7309
%-0.69
Altın 2.440,330
%0.17
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
2021 yılının en trend bileklik modelleri

2021 yılının en trend bileklik modelleri

Birden fazla takı modeline ev sahipliği yapan Outlet Kuyumcu, profesyonel işçilik ürünü olan tasarımlarla göz alıcılığını koruyor. Müşterilerimize özel olarak sunduğumuz ürünler ile şıklık ve zarafetin yakalanmasını amaçlıyoruz. Firmamız tarafından sunulan birbirinden farklı onlarca bileklik modelleri değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

  • Ege Postası
  • 23.02.2021 - 15:38

Sonsuzluk ve Papatya Motifli Kalpli Bileklik

Kalpli ve sonsuz İtalyan bileklik modelleri arasında maddi ve manevi anlamda oldukça değerlidir. Özel ürünler olarak müşterilere sunulan bu bilekliklerin her biri, müşterilerin kendilerini özel hissetmesini olanaklı hale getirmektedir.

14 Ayar Halkalı Bileklik

14 ayar halkalı bileklik ile farklı tasarımları ön plana çıkarılmakta olup bu sayede değişik ve oldukça kaliteli ürünler oluşturulmaktadır. Modern çizgiler ile gelenekselliğin bir araya geldiği bu ürünler, farklı ayarda altın ile üretilmekte, fiyatlandırma çalışmaları temelde altın ayarına göre yapılmaktadır. Ürünlerin her birindeki işçilik oldukça profesyoneldir. Bu bağlamda müşterilere kaliteli ve şık ürünler, tüm göz alıcılığıyla bilekte yer almaktadır.

Bileklik Modelleri

Bileklik modelleri, modern çizgilerle oluşturulmakla birlikte geleneksel motifler de ön plana çıkmaktadır. Bu nedenle farklı zevklere sahip insanların kendilerine uygun bileklik modellerini bulabilmesi olanaklı hale getirilmektedir. Farklı altın ayarları ile oluşturulan bileklikler adeta zarafetin timsalidir.

Jessica Model Kaplan Bileklik       

Bileklik modelleri konusunda oldukça farklı ürünler bulunmakta olup bu ürünlerin sayısı bir hayli fazladır. Tasarım harikası olarak müşterilere sunulan ürünlerin her birinde özel işçilik ön plana çıkmakta, bu sayede ürünleri satın alan kişiler kendilerini özel hissetmektedir.

Kalemli Bileklik

Kalemli bileklik modelleri kapsamında müşterilerin istekleri ön planda tutulmakta olup her kadının zarifliğine eşlik eden bir tasarım ile ön plana çıkmaktadır. Ürünlerin tasarım ve üretim süreci planlı bir şekilde gerçekleştirilmekte olup müşterilerin zarafeti yakalayabilmesi olanaklı hale getirilmektedir.

Nazar Boncuklu Bileklik

Nazar Boncuklu Bileklik Modelleri, birden fazla tasarım seçeneği ile ön plana çıkmaktadır. Ürün size özel olarak kare, pullu ve İtalyan zincirli olarak hayalinize göre tasarlanabilmektedir. Ürünlerin tamamı profesyonel bir şekilde üretilmekte ve özel günler için hediye olarak kullanılabilmektedir.

Kelepçe Modelleri

Kelepçe modelleri özel olan kadınların kendilerini çok daha özel hissetmesini olanaklı kılmak amacı ile farklı tasarımlar ile üretilmektedir. Bu bağlamda ürünleri satın alan kişiler, özel modeller ile karşılaşmakta olup şık ve zarif bir görüntü için tamamlayıcı aksesuar olarak kelepçe modellerinden faydalanmaktadır.

Halkalı Bileklik Modelleri

Halkalı bileklik modelleri, farklı modellerden oluşan oldukça değerli ürünler olarak müşterilere sunulmaktadır. Her bir model bileklikte pek çok özellik bulunmakta olup bu özellikler ile bilekliklerkadınlar için tamamlayıcı bir aksesuar olarak değerlendirilebilmektedir.

Outlet Kuyumcu tarafından müşterilere sunulan ürünlerin tamamı özel olarak tasarlanmakta olup ürünlerdeki işçilikler profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Geniş bir ürün yelpazesi ile müşteriler istedikleri ürünleri kısa sürede sipariş edebilmektedir. Sipariş edilen ürünler 24 saat içerisinde kargoya verilmektedir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.