Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7501
%0.05
Altın 2.497,650
%0.53
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'128 milyar dolar nerede?' pankartları vinçle kaldırıldı... CHP'li başkanlardan tepki!

'128 milyar dolar nerede?' pankartları vinçle kaldırıldı... CHP'li başkanlardan tepki!

CHP İzmir örgütünün ardından, ilçe başkanlıklarına asılan “128 milyar dolar nerede” yazılı pankartlar İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il ve bazı ilçe binalarından, vinç  eşliği ile kaldırıldı.

  • Ege Postası
  • 14.04.2021 - 21:28

EGEPOSTASI- CHP örgütlerinin Türkiye’nin dört bir yanına astırdığı "128 milyar dolar nerede" pankartları halkta kin ve nefret duygusu uyandırabileceği, karşıt grupları karşı karşıya getirebileceği gerekçesiyle Valilik talimatıyla, İzmir İl Emniyet müdürlüğünce toplatıldı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla asılan “128 milyon dolar nerede” pankartının vinçle kaldırıldığını kamuoyuna bildirdi. Yücel,” Fakirin, fukaranın, yetimin hakkı için sormaya devam edeceğiz. #128MilyarDolarNerede ?” ifadelerinde bulundu.

"FAKİRİN FUKARANIN HAKKI İÇİN SORMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

CHP İzmir İl Başkanlığı binasının yanı sıra; CHP Konak İlçe Başkanlığı ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın binalarında yer alan pankartlar da kaldırıldı. “128 milyon dolar nerede”pankartının kaldırılmasının ardından başkanlardan sert tepki geldi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Hiç bir suç unsuru taşımayan #128MilyarDolarNerede sorusunu içeren pankartlarımız İzmir Valiliğinin talimatı ve kolluk kuvvetlerinin marifetiyle vinçle indiriliyor. Fakirin, fukaranın, yetimin hakkı için sormaya devam edeceğiz. #128MilyarDolarNerede ?” paylaşımında bulundu.

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da sosyal medya hesabından, “128 milyon dolar nerede” pankartının kaldırılmasına şu şekilde cevap verdi: “Hiç bir suç unsuru taşımayan #128MilyarDolarNerede sorusunu içeren pankartlarımız İzmir Valiliğinin talimatı ve kolluk kuvvetlerinin marifetiyle vinçle indiriliyor. Fakirin, fukaranın, yetimin hakkı için sormaya devam edeceğiz. #128MilyarDolarNerede ?”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.