Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gruşçu: Aslı 21. yüzyılda yatak bulamadığı için vefat etti

Gruşçu: Aslı 21. yüzyılda yatak bulamadığı için vefat etti

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve İlçe Başkan yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi ve Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu ile birlikte genç yaşında hayatını kaybeden Aslı Özkısırlar’ın sevgi yolundaki takı tezgahına karanfil bıraktı.

  • Ege Postası
  • 09.04.2021 - 10:08

10 günden daha fazla süredir hastanede yatak bulamayan Aslı Özkısırlar genç yaşında hayatını kaybetmişti. Yaşananlar hakkında açıklamada bulunan CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu: “Takı yaparak geçimini sağlayan Aslı kardeşimiz 21. yüzyılın Türkiye’sinde hastanede yatak bulamadığı için vefat ediyor. Gencecik bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Sırtı sağlam olanlara uçak ambulanslar hazır. Yatakları hazır, tedavi ediliyor. Peki dayısı olmayan gariban vatandaş ne yapsın? Garibanların sesini kim duyacak, kim dile getirecek dertlerini. Biz getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz.” dedi.

“ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR”

Ezilenler, mazlumlar ve mağdurların sesi olmaya ve sosyal devletin kucaklayıcı anlayışıyla buluşturmaya söz veriyoruz.” diyen Başkan Gruşçu, Aslı Özkısırlar’ın sevgi yolundaki esnaf arkadaşlarına taziye dileklerini iletti.

“Bugün burada vatandaşımızın geldiği noktayı, içinde bulunduğu çaresizliği bir kez daha üzülerek yaşadık. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ailesinin gözü yaşlı. Devletin şirketlerinden dört, beş maaş alanların olduğu bir ülkede, eğer gencecik bir kardeşimiz hastanede yatak bulamadığı için hayatını kaybediyorsa, biz yaşadığımız sistemi sorgulamak ve gözden geçirmek zorundayız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi sosyal devlet anlayışını yüceltmek zorundayız” dedi.

Aslı Özkısırlar’ın ailesini telefonla arayarak taziye dileklerini ileten İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu genç yaşında hayatını kaybeden Aslı için çok üzgün olduğunu dile getirmesinin ardından “İlçe Başkanlığı olarak bu konunun takipçisiyiz. Kendinizi asla yalnız hissetmeyin. Bu süreçte ihmali olanlar cezasını çekmelidir. Bu işin peşini asla bırakmayacağız“ diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.