Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MÜSİAD İzmir Şubesinden ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi desteği

MÜSİAD İzmir Şubesinden ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi desteği

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı, Valilik Vefa Destek Grupları ve hayırseverlerin katkılarıyla ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine erzak kolileri ulaştırdıklarını bildirdi.

  • Ege Postası
  • 08.05.2021 - 13:13

Saygılı, yaptığı açıklamada MÜSİAD ailesi olarak ramazan ayı boyunca yardıma muhtaç insanların umut ışığı olmaya gayret ettiklerini belirtti.

Ramazan ayında yardımlaşmanın önemine değinen Saygılı, "Birlik, beraberlik ve paylaşmanın sevincini yaşadığımız mübarek ramazan ayında bizler biliyoruz ki birbirimize ne kadar sıkı sarılırsak sıkıntılarımız o kadar azalır, daha güçlü şekilde hep birlikte ayağa kalkarız. Bu günler, birlik olma günü, koşulsuz yardıma koşma, paylaşma günüdür. 'Kardeşlik hukukunu' bugün daha fazla birbirimize hissettirme, komşumuzun akrabamızın ve muhtaçların derdine derman olman zamanıdır." ifadelerini kullandı.

Saygılı yardım çalışmalarına desteklerinden dolayı İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'e, Vefa Destek Gruplarına, sivil toplum kuruluşlarına ve MÜSİAD üyelerine teşekkür etti. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.