Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,8737
%0.41
Altın 2.498,600
%0.57
Bist-100 9.659,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZTO ve EBSO başkanları, talepleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti

İZTO ve EBSO başkanları, talepleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü İzmir programı kapsamında İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile bir araya geldiği bildirildi.

  • Ege Postası
  • 23.02.2021 - 13:26

İZTO'dan yapılan açıklamaya göre görüşmede, İzmir'de 30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrasında Valilik koordinasyonunda ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliğinde başlatılan "Birlikten İzmir Doğar Kampanyası" ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Ayrıca İzmir'in sanayi, üretim ve istihdam konularına ilişkin görüşler, hizmet sektörünün normalleşme süreci ile ilgili beklentiler ve oda üyelerinin öncelikli talepleri sunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özgener, çok verimli bir görüşme gerçekleştirildiğini kaydederek, "Sayın Cumhurbaşkanımıza, hizmet sektörü başta olmak üzere normalleşme sürecine geçiş ile ilgili görüşlerimiz ile birlikte sektörlerle ilgili taleplerimiz ve çözüm önerilerimizi sunduk." ifadelerini kullandı.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar ise Erdoğan ile iş dünyasının görüşlerini ve beklentilerini paylaştıkları çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdiklerini aktararak, İzmir özelinde sanayinin karşılaştığı zorluklar ve olası çözümlerin de değerlendirildiğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.