Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İTB Başkanı Işınsu Kestelli yeniden BİST yönetiminde

İTB Başkanı Işınsu Kestelli yeniden BİST yönetiminde

Borsa İstanbul Genel Kurulu dün İstanbul’da gerçekleştirildi. İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak, BİST yönetimine yeniden girdi.

  • Ege Postası
  • 27.03.2021 - 11:38

BİST’in 26 Mart Cuma günü yapılan genel kurulunda alınan bu kararı memnuniyetle karşıladığını belirten Kestelli, sermaye piyasalarının göz bebeği olan Borsa İstanbul’un genel kurul kararlarının ortakları, sermaye piyasası aktörleri ve tüm ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi. 

Bu görevi ikinci kez üstlendiğini hatırlatan Kestelli, “Bu değerli görevi yeniden üstlenmiş olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu görevin tarafıma verilmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Sermaye piyasalarının Türkiye gibi cazip bir yatırım merkezi olma iddiasındaki bir ülke için çok kritik önemde olduğunu söyleyen Kestelli, şu değerlendirmede bulundu: 

“Borsa İstanbul, üstlendiği görevler, sağladığı piyasa ve bilgi hizmetleri itibariyle ülkemizin makro ekonomik hedefleri için yükselen bir öneme sahiptir. Bu hedefler için yönetim kurulumuz ile beraber azim ve gayretle çalışacağımıza inanıyorum. Borsa İstanbul yönetiminde benimle birlikte görev alan başta Başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma yeni dönemde üstlenecekleri tüm görevlerde başarılar diliyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.