Dolar 32,3193
%0.21
Euro 35,0844
%-0.11
Altın 2.301,270
%1.04
Bist-100 9,07
%2.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstinyePark İzmir ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor

İstinyePark İzmir ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor

450 Milyon dolarlık bir yatırımla ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanan İstinyePark İzmir, 270 mağazalı 79.600 m2 lik ticari alana sahip alışveriş merkezi ve 5 yıldızlı bir otel, yaklaşık 20 bin metrekare büyüklüğünde bir şehir parkından oluşuyor. İstinyePark İzmir, Ege Bölgesi’nin alışveriş, yeme içme ve eğlence merkezi olmayı ve bölge turizmine de önemli bir katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Ege Postası
  • 15.10.2021 - 15:59

İzmir ve çevre illeriyle Ege Bölgesi’nin alışveriş, gastronomi, sosyalleşme ve eğlence merkezi olmayı, bölgenin gelişen turizmine de önemli bir katkı sağlamayı hedefleyen İstinyePark, İzmir’e yapılan ikinci en büyük özel yatırımı hayata geçirdi. Orjin Grup tarafından geliştirilen çok kapsamlı proje, yaklaşık 270 mağazada 79.600 m2 kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi, 161 odalı beş yıldızlı otel, 45.000 m2 lik şehir içi dağılım otobüs terminalinin yanı sıra, yaklaşık 20 bin metrekare büyüklüğünde bir şehir parkından oluşuyor.

 Yaklaşık 4 bin kişiye istihdam sağlaması planlanan İstinyePark İzmir’in mimarisi ise güvenli ve keyifli vakit geçirme imkanı sunacak, modern ve aydınlık bir mekan yaratan uzay çatı sistemi kullanılıyor. 

İstinyePark İzmir’de alışveriş severlerin aradığı tüm yerli-yabancı markalara ev sahipliği yapan markalar caddesi ve farklı tüketim alışkanlıklarına sahip tüm ziyaretçilerin günlük yaşamdaki ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir mağaza karması yer alıyor. Ege’nin ılıman iklimi ve yaşam tarzından hareketle açık havada oturumu olan restoran ve cafeler arasında Ege Bölgesi’nin güçlü markaları ve eşsiz lezzetleri de ziyaretçilerini bekliyor. 

İstinyePark İzmir, tramvay, metro, otobüs durakları, ilçeler arası otobüs terminali ve vapur iskelesi gibi şehir içi ulaşımına uygun konumu nedeniyle yerli ve yabancı ziyaretçiler için gözde bir yaşam alanı olacak. 

“İstinyePark İzmir Egelilerin mutlu olacağı bir yatırım olacak”

Orjin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kurşun basın buluşmasında yaptığı konuşmada, “Biz İstinyePark İstanbul’u marka haline getiren ve diğer AVM’lerden farklılaştıran tüm ayrıştırıcı unsurlara İstinyePark İzmir projesinde de yer verdik. İçine araçlarla rahatça giriş yapılabilen, dünya devi lüks markaların, kafe ve restoranların konumlandığı markalar caddesi ve meydanı ile aydınlık gün ışığında, geniş ve ferah 

alanlardan oluşan, yerel ve geleneksel lezzetlerin ve esnafın yer aldığı Pazar Yeri konseptinde Ege’lilerin mutlu olacağı bir yatırım yaratmak istedik” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.