Dolar 32,4954
%0.15
Euro 34,8195
%0.28
Altın 2.489,280
%1.1
Bist-100 9.543,00
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
IF Wedding Fashion İzmir ertelendi

IF Wedding Fashion İzmir ertelendi

Moda sektörünün dünyaya açılan kapısı IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, sektörden gelen görüş ve öneriler doğrultusunda 30 Mart – 2 Nisan 2021 tarihine ertelendi. Pandemi öncesinde alınan kararla 19 – 22 Ocak 2021 tarihlerinde yapılması planlanan, ancak salgın nedeniyle ertelenen IF Wedding Fashion İzmir Fuarı, hem fiziki hem de online olarak hibrit şekilde gerçekleşecek. Düzenlenmeye başladığı günden bu yana hem sektöre hem de kent ekonomisine katkıda bulunan IF Wedding Fashion İzmir, 15’inci kez kapılarını açarak bu geleneğini devam ettirecek.

  • Ege Postası
  • 19.12.2020 - 12:03

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde; Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenecek IF Wedding Fashion İzmir – 15. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın tarihi pandemi öncesinde 19-22 Ocak 2021 olarak belirlendi. Ancak Covid-19 vaka sayılarının yeniden artması ve yurt içi ile yurt dışı satın almacıların fuara gelmelerinin zorlaşması durumuna karşın, sektör erteleme istedi. Kentin tüm paydaşlarını bünyesinde barındıran İZFAŞ, sektör ile yaptığı görüşmeler sonrasında IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nın yeni tarihini belirledi. Gelinlik, damatlık ve abiye sektörlerinde İzmir’i merkez haline getiren IF Wedding Fashion İzmir, talepler doğrultusunda 30 Mart – 2 Nisan 2021 tarihine ertelendi. Salgın riskine karşı tüm önlemlerin alınarak gerçekleşeceği IF Wedding Fashion İzmir; renkli etkinlikler, özel defileleriyle yine dünyayı İzmir’de buluşturacak. 

“Hibrit” gerçekleşecek  

Türkiye’de ilk kez tamamı yerli bir dijital alt yapı ile oluşturulan “Dijital İzmir Fair” platformunda sanal fuarlarını düzenlemeye başlayan İZFAŞ, IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nı da hem online hem de fiziki olarak hibrit şekilde gerçekleştirecek. Pandemi nedeniyle işleri durma noktasına gelen gelinlik, damatlık ve abiye giyim sektörünü yeniden canlandırmayı, yeni iş bağlantıları oluşturmayı hedefleyen IF Wedding Fashion İzmir Fuarı; yurt içi ile yurt dışından salgından dolayı gelemeyecek profesyonelleri online ortamda konuk edecek. Gelecek sezon öncesinde yeni tasarımlarını hazırlayan katılımcılar, yerli ve yabancı satın almacılarla online ortamda iş bağlantıları yapma fırsatı yakalayacak. Aynı zamanda 30 Mart’tan 2 Nisan’a kadar Fuar İzmir’de de katılımcılar yer alacak. Fuara fiziki olarak katılmak isteyen sektör profesyonelleri, Fuar İzmir’de sektörün nabzını tutacak.   

“Konsepte uygun özel standart stant”

15’inci kez düzenlenecek IF Wedding Fashion İzmir’de, fuar konseptine uygun olarak tasarlanan standart tipteki stant uygulamasına geçilecek. Bu sayede fuarda, pandemi nedeniyle zor günler geçiren sektöre kolaylıklar sağlanacak. Pandemi önlemlerine uygun olarak 4 gün sürecek fuar boyunca renkli etkinlikler, önemli isimlerin yer alacağı defileler de yapılacak. Her yıl olduğu gibi, bu kez de modanın nabzı İzmir’de atacak. Sektör renkli bir IF Wedding Fashion İzmir geçirecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.