Dolar 32,4890
%0.01
Euro 34,8400
%-0.38
Altın 2.451,500
%0.63
Bist-100 9.871,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fuat Oktay'dan dolar mesajı

Fuat Oktay'dan dolar mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kapsayıcı bütçe politikalarımızı sürdüreceğiz. Kur dalgalanmaları Türkiye'nin kaderi olamaz, olmayacaktır" dedi.

  • Ege Postası
  • 14.12.2021 - 20:51

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ekonomik gelişmelere ilişkin açıklama yaptı. Oktay, “Ekonomide, istihdamda, üretimde ihracatta  büyüme odaklı tüm alanlarda kalıcı olma hedeflerimizi sürdürüyoruz. Terörde gösterdiğimiz başarı gibi, Covid-19 salgınında gösterdiğimiz başarı gibi; ekonomimiz üzerindeki bu manipülatif etkileri silip atacağız” dedi.

Oktay, dolar kuruyla ilgili de “Kapsayıcı bütçe politikalarımızı sürdüreceğiz. Kur dalgalanmaları Türkiye’nin kaderi olamaz, olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

“DOĞU AKDENİZ POLİTİKALARIMIZI SORGULAYAMAZLAR”

Fuat Oktay, Doğu Akdeniz politikalarına yönelik eleştirilere verdiği yanıtta şunları söyledi:

* Biz, Mavi Vatan’da egemenlik haklarımızı savunup, deniz yetki alanlarımızı netleştirmeye çalışırken Libya’da ne işiniz var diye sorgulayanlar bugün bizim Doğu Akdeniz politikalarımızı sorgulayamazlar.

* Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı dâhil terörü bulunduğu yerde vuracağız politikalarımızdan hareketle, Suriye ve Irak sınırındaki terör kamplarına yaptığımız operasyonlara da destek vermeyenler, Suriye’de terörle ve terör devleti kurulmasını engellemeye yönelik mücadele kararlılığımızı sorgulayamazlar. DHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.