Dolar 32,3765
%0.18
Euro 34,9820
%-0.24
Altın 2.325,600
%0.22
Bist-100 9,07
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Egepol'den sağlık turizmi odaklı yeni yatırım!

Egepol'den sağlık turizmi odaklı yeni yatırım!

İzmir’de Egepol Hastanesi ve Egepol Cerrahi Hastanesi’nin ardından Egepol International ile üçüncü hastanesini de hizmete sunan Egepol Sağlık Grubu, sağlık turizmine yönelik yatırımlarına hız verdi.

  • Ege Postası
  • 28.11.2022 - 10:38

Egepol Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nuri Nasır, Türkiye’nin sağlık turizmindeki yüksek potansiyelini harekete geçirmek için 2022 yılında hizmete sundukları Egepol International Hastanesi’nin mevcut 30 yatak sayısını ek yatırımla 100’e yükselttiklerini söyledi.

“Ülkemizin sağlıkta dönüşümle dünya ölçeğinde ulaştığı başarılı konum, İzmir’de 2 hastanesi ile hizmet veren sağlık grubumuzu uluslararası sağlık hizmeti vermeye yöneltti” diyen Nasır sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemizin artan sağlık turizmi başarısında yer almak isteyen Egepol Sağlık Grubu olarak, 3’üncü hastanemizi ağırlıklı olarak bu amaca hizmet etmesi gayretiyle 2022 yılında faaliyete geçirdik. Bugün itibariyle Sağlık Bakanlığı’nca Egepol International hastanemizin 100 yatak tescilini gerçekleştirerek hastanemizin ülkemizin sağlık hizmeti ihracında önemli bir yer tutacak önemli bir adımı atmasını sağladık”

5 YILDIZLI OTEL KONFORU

Egepol Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nuri Nasır, “Doktor ve diğer sağlık personeli kalitesi çok yüksek olan ülkemizde sağlık organizasyonunun üst seviyelere çıkmasına koşut olarak yükselen sağlık tesisi kalitemize biz de Egepol Sağlık Grubu olarak önemli bir katkıda bulunmuş olduk. 5 yıldızlı otel konforunu hedefleyerek inşa ettiğimiz hastanemizde sağlık turizmi politikalarını destekleyecek yüksek kalitede bir tesisi ülkemize kazandırmış olduk. Sağlık turizmiyle Avrupa ve Kuzey Afrika başta olmak üzere; pek çok ülkede faaliyet göstermek üzere hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetleri de sağlık turizmi hedef ülkelerimizin arasında yer alıyor” ifadesini kullandı.

İZMİR'İN SAĞLIK TURİZMİNDE POTANSİYELİ YÜKSEK

Sağlık turizminde Türkiye’nin son yıllarda çok büyük mesafeler kaydederek dünya sağlık turizmi sıralamasında 6’ncı sıraya yükselmeyi başardığına dikkat çeken Nasır sözlerine şöyle devam etti: “Özellikle İstanbul ve Antalya illerimiz bu konuda artan bir ivme yakalamış ve başarılı işler yapmaktadır. İzmir, ne yazık ki bu sıralamada hak ettiği yerin altında kalmıştır. Doğası, iklimi ve harika sağlık altyapısıyla lider olmak için bütün şartlara sahip olan İzmir’in önemli bir sağlık destinasyonu olmaması için hiçbir neden görmüyoruz. Özellikle yüksek turizm potansiyeli, turistik açıdan iyi bir destinasyon olması, tarihi ve doğal güzellikleri, termal kaynaklarının fazla olması, akredite sağlık kuruluşlarının varlığı, uzman sağlık personellerinin nitelik ve nicelik olarak yeterliliğiyle tüm sağlık hizmeti olanaklarını sunan bir il olması İzmir’i sağlık turizminde ayrıcalıklı bir konuma getirmektedir”

EGEPOL INTERNATIONAL'IN YATAK SAYISI 100'E ÇIKTI

Egepol International Hastanesi’nin mevcut 30 olan yatak kapasitesini 100’e çıkarmasının sağlık turizmi odaklı çalışmaları daha da hızlandıracağını kaydeden Dr. Nuri Nasır, “Yeni yatırımla sağlık grubumuz, internet ortamında yurtdışı imaj çalışmaları yapmak, yurtdışında faaliyet gösteren yabancı şirketlerle anlaşmalar imzalamak, yurtdışı ofisler kurmak ve sağlık turizm acentalarıyla işbirliği yapmak üzere anlaşmalar gerçekleştirmiş ve bu işbirliklerini daha da güçlendirme yönündeki çalışmalarını hızlandırmıştır. Bütün bu çalışmaların sonucunda ivmelenecek olan sağlık turizmi faaliyetlerimizin hem ülkemize hem de şirketimize hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.