Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ABD ve AB ülkelerine ihraç ediliyor ama! Kırmızı skandal!

ABD ve AB ülkelerine ihraç ediliyor ama! Kırmızı skandal!

ABD ve AB ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda ülkenin sadece Türkiye'de üretilen kurutulmuş domates ihtiyacı İzmir’den karşılanıyor. Üretim tesislerini mercek altına alan egepostasi.com yaşanan skandalı ortaya çıkardı…

  • Ege Postası
  • 25.07.2022 - 13:24

EGEPOSTASI- HABER MERKEZİ- Kurutulmuş domates bütün dünyaya İzmir'den ihraç ediliyor. Batılı ülkelerin yoğun olarak talep ettiği kurutulmuş domateslerin üretimine ise başlandı.

Başta olmak ABD, Kanada ve Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere çok sayıda ülkenin mutfağında önemli bir yer tutan kurutulmuş domatesin kurutmak üzere tarlalara serimi yapılıyor.

Serilen domateslerin hijyenik olmayan ortamlarda kurutulduğunu egepostasi.com gün yüzüne çıkardı.

SAĞLIKSIZ ORTAMDA ÜRETİM

Milyon dolarlık üretim yapan fabrikaların sağlıksız ortamlarda ürettiği domateslerin insan sağlığını nasıl tehdit ettiği, devletten vergi kaçıran fabrikalar, üretimde çalıştırılan kaçak işçiler, çalışanların kullandıkları tuvaletler, banyosu olmayan ilkel şartlarda nasıl çalıştırıldığı, bazı fabrikalarda yasalar hiçe sayılarak çocuk işçilerin çalıştırıldığı kısacası köle düzeninde çalışan işçilerin dramının detayları Çarşamba günü egepostasi.com adresinde olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.