Dolar 32,5725
%0.08
Euro 34,8901
%0.07
Altın 2.434,310
%0.17
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Terör örgütü PKK'nın görselleri İsveç'te binalara yansıtıldı'

"Terör örgütü PKK'nın görselleri İsveç'te binalara yansıtıldı"

İsveç'te terör örgütü YPG/PKK'nın ele başı Abdullah Öcalan'ın resmi ve örgüte ait görsellerin, projeksiyonla binalara yansıtıldığına dair sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. İsveç polisi, korsan bir eylem yapılmış olabileceğini açıkladı.

  • Ege Postası
  • 17.06.2022 - 09:27

YPG/PKK'nın İsveç ile bağlantılı sosyal medya hesaplarında, projeksiyonla örgüt görsellerinin ve Öcalan'ın resminin, başkent Stockholm'deki tarihi belediye binasına yansıtıldığına dair görüntüler paylaşıldı.

Hesaplarda, Stockholm'de Globen Avicii Arena Spor Salonu'nun duvarına da aynı görüntülerin yansıtıldığına dair paylaşımlar yer aldı.

Stockholm polisi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal medya hesaplarındaki görüntülerin gerçek olup olmadığının açıklığa kavuşturulamadığını bildirdi.

Polis, "beyaz gecelerin" yaşandığı Stockholm'de, projeksiyonla duvara görüntü yansıtabilmek için yerel saatin 23.30'u geçmiş olması gerektiğini, bu saatte herhangi bir yetkilinin bulunmamasını fırsat bilen kişilerin, pazartesi günü korsan bir eylem yapmış olma ihtimali üzerinde durulduğunu açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.