Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mescid-i Aksa'da 'Erdoğan' sloganları: Çağrı mı? Protesto mu?

Mescid-i Aksa'da 'Erdoğan' sloganları: Çağrı mı? Protesto mu?

İsrail'in 10 Mayıs'tan itibaren sürdürdüğü yoğun saldırılar, Mescid-i Aksa'da toplanan kalabalık tarafından protesto edildi. Kalabalığın, "Biz buradayız, sen neredesin Erdoğan" sloganı ise sosyal medyada tartışma konusu oldu.

  • Ege Postası
  • 15.05.2021 - 09:19

Anadolu Ajansı'nın paylaştığı görüntülerde, Mescid-i Aksa'da toplanan ve İsrail'in saldırılarını protesto eden kalabalık, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da seslendi. AKP'ye yakın isimler bu seslenişi "Erdoğan'a destek" olarak yorumlarken birçok sosyal medya kullanıcısı bunun bir destek çağrısı olmadığını, tam tersi protesto olarak o sloganın atıldığını ifade etti.

İşte o görüntüler:

"MAZLUMLARIN SESİ"

Eski Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, açıkça sloganların Erdoğan'a destek olarak atıldığını ifade etti.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Sloganların, Erdoğan'a protesto olarak atıldığını ifade eden birçok sosyal medya kullanıcısı ise medya kuruluşlarının algı oluşturmasına karşılık tepki gösterdi.

ERDOĞAN: GAZZE'YE GİDECEĞİM

Öte yandan dönemin başbakanı Erdoğan, 23 Nisan 2013'te yaptığı açıklamada Gazze'yi ziyaret edeceğini ifade etmişti. Bu açıklamanın üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen Gazze'ye herhangi bir ziyaretin gerçekleşmemesi dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.