Dolar 32,5103
%-0.09
Euro 34,9217
%0.27
Altın 2.443,920
%0.86
Bist-100 9.704,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kabil Havalimanı'nda izdiham: Hayatını kaybedenler var!

Kabil Havalimanı'nda izdiham: Hayatını kaybedenler var!

Afganistan'ın başkenti Kabil'de Taliban'dan kaçmaya çalışan kişilerin akın ettiği havalimanında çıkan arbedede en az 5 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan Türk Hava Yolları, Afganistan'daki gelişmeler sonucu Afganistan'a tarifeli uçuşlarını iptal etti

  • Ege Postası
  • 16.08.2021 - 11:12

Son dakika bilgilerine göre, Afganistan'ın başkenti Kabil'de Taliban'dan kaçmaya çalışan kişilerin akın ettiği havalimanında çıkan arbedede en az 5 kişi hayatını kaybetti.

Reuters'ın son dakika olarak servis ettiği haberine göre, Afganistan'ın başkenti Kabil'de Taliban'dan kaçmaya çalışan kişilerin havalimanında oluşturduğu kalabalıkta en az 5 kişi hayatını kaybetti.

Reuters'a konuşan bir görgü tanığı, 5 kişinin cansız bedenlerinin taşındığını söyledi. Başka bir görgü tanığı ise insanların izdihamda mı yoksa kurşunla mı öldürüldüğünün net olmadığını söyledi.

Yetkililer henüz konuya ilişkin açıklama yapamazken, havaalanından sorumlu ABD askerleri kalabalığı dağıtmak için daha önce birkaç kez ateş açmıştı.

THY, Afganistan seferlerini iptal etti

Türk Hava Yolları (THY) Afganistan'a tarifeli uçuşları iptal etti.

Edinilen bilgiye göre THY, Afganistan'daki gelişmeler üzerine bu ülkeye uçuşları durdurdu.

Öte yandan, Afganistan'dan ayrılmak isteyen vatandaşların tahliyesi için gönderilen THY'ye ait uçağın, 324 yolcuyla saat 14.20 sıralarında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.