Dolar 32,5176
%-0.09
Euro 34,8249
%-0.12
Altın 2.427,490
%-0.11
Bist-100 9.696,00
%0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ABD Başkanı Biden'dan yeni gaf! Ölen senatörü aradı

ABD Başkanı Biden'dan yeni gaf! Ölen senatörü aradı

Yaptığı gaflarla zaman zaman gündeme gelen ABD Başkanı Biden, dün katıldığı etkinlikte ağustos ayında hayatını kaybeden bir senatörü aradı. Biden, konuşmasının sonunda "Jackie burada mısın? Jackie nerede?" ifadelerini kullandı ve açıklamasını düzeltmeden sözlerine devam etti.

  • Ege Postası
  • 29.09.2022 - 09:06

ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı açlık konulu konferanstaki konuşmasında geçen aylarda trafik kazasında hayatını kaybeden Indiana Kongre Üyesi Jackie Walorski'yi aradı, Biden'ın Walorski'nin ölümünü unuttuğu düşünüldü.

Konferansın sonuna doğru organizatörlere teşekkür eden Biden, "Jackie burada mısın? Jackie nerede?" ifadelerini kullandı.

Biden, söyleminde bir düzeltme yapmadan konuşmasına devam etti. Ancak daha sonra First Lady Jill Biden ve Beyaz Saray'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada Biden'ın kaza nedeniyle "şok içinde ve üzgün" olduğu belirtildi.

Cumhuriyetçi Walorski, konferansı finanse etmek için tasarının dört Kongre sorumlusundan biriydi.

BIDEN'IN GAFLARI

Biden geçtiğimiz aylarda Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e First Lady demiş ya da yaptığı bir konuşmada kendisi için yazılan "cümlenin sonu, cümleyi tekrar oku" şeklindeki notları da okumuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.