Dolar 32,5875
%0.23
Euro 34,8237
%0.46
Altın 2.415,190
%-0.73
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli iş insanı savaştan kaçan sporculara kucak açtı

İzmirli iş insanı savaştan kaçan sporculara kucak açtı

Ukrayna'da savaştan kaçan milli sporculara birçok Türk iş insanı kucak açtı. Sporculara yardım eden iş insanlarından Öztürk Keskin, her zaman, her ülkenin yardıma muhtaç sporcularına yardım edeceğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 08.07.2022 - 13:55

Ukrayna'da olan savaş Ukrayna Milli Takım sporcularını da büyük ölçüde etkiledi. Savaştan kaçan milli sporculara birçok Türk iş adamı kucak açtı. Bunların başında da hayırsever iş insanı Öztürk Keskin geliyor. Ukrayna’da savaş içinde kalan milli boks sporcularına kucak açan Keskin, her zaman her ülkenin yardıma muhtaç sporcularına yardım edeceğini de söyledi. Elinden gelen maddi ve manevi tüm yardımı sağlayacağı konusunda söz veren Keskin, Türk halkının mazlum olan her insanın yanında olacağını sözlerine ekledi.

İzmir İl Boks Temsilcisi olan Oktay Çiçek de “Ukrayna’dan kaçan milli boks sporcularına evlerinin kapılarını açtığını biliyoruz. Evinde ağırlamanın yanı sıra ayrıca antrenmanlar için de salonunun kapılarını açtığını da bilmekteyiz. Öztürk Keskin de bu sporculara desteğini esirgemeyeceğini ve elinden ne geliyorsa yapacağını söyledi. Gücü sınırları aşan ülkemiz her zaman mazlumun yanındadır. Ülkemizin hayır seven iş adamları da mazlumların yanında olmaya devam ediyor. Son dönemlerde sadece Ukrayna değil tüm savaş ülkelerinin yani mazlumların yanında olduğunu da ekleyebiliriz. Maddi gücünün yanında manevi olarak da sporcularla görüşüp onlara destek veriyor” dedi.

Türkiye Muat Thai Başkan Yardımcısı İbrahim Murat Gündüz de desteklerini sporculardan esirgemeyeceğini söyledi. Gündüz “Amacı ülkemiz ya da ülkemiz dışındaki desteğe muhtaç sporculara destek olan yüce gönüllü başkan sayesinde birçok milli ya da profesyonellik peşinde olan sporcu adımlarını sıkı bir biçimde attı. Desteklerini esirgemeyen bu yüce gönüllü başkana spor camiası adına da minnet duyuyoruz. Hiçbir beklentisi olmadan spora verdiği bu destek ile adından sıklıkla bahsettirmeye devam edeceğini de biliyoruz" ifadelerini kullandı. Gündüz koşullar ne olursa olsun sporcuların yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.