Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yağmur'dan acı haber: Kesici alet izi var!

Yağmur'dan acı haber: Kesici alet izi var!

Aydın'ın Didim ilçesinde 2 gün önce kaybolan 16 yaşındaki Yağmur Tayhan ölü bulundu. Cansız bedeninde çok sayıda kesik izi olduğu tespit edildi. Soruşturmada ise katil zanlısı kısa sürede yakalandı. Yağmur'un katilinin babasının iş yeri komşusu olduğu ortaya çıktı

  • Ege Postası
  • 27.07.2021 - 12:23

AA'nın haberine göre, bu sabah Cumhuriyet Mahallesi'nde devriye görevini sürdüren ekipler, yol kenarındaki bir arazide ceset buldu. Vücudunda çok sayıda kesik izi bulunan cansız bedenin, kayıp Tayhan'a ait olduğundan şüphelenen ekip, aileye durumu bildirdi.

Ailenin teşhisi sonucu cesedin Tayhan'a ait olduğu belirlendi.Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tayhan'ın cenazesinin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

Cansız bedenin bulunduğu yerin, babasına ait lokma dükkanına yaklaşık 100 metre mesafede olduğu belirtildi. Öte yandan Tayhan'ın kaybolduğu gün, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde çocuğun yalnız olarak yolda yürüdüğü ve elinde bir poşet olduğu görülüyor.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince de olayla ilgili özel ekip görevlendirildi. Maktulün babasının lokmacı dükkanın bitişiğindeki 3 katlı apartmanda oturanların ifadesine başvurmak için giden polis ekibi, binanın girişinde kan izleri olduğunu fark etti.

Yapılan araştırmanın ardından binanın son katındaki daireye savcılık kararıyla giren polis ekibi, banyodaki çamaşır makinesi içinde kanlı çarşaf buldu.

Ev sahibi N.C'nin (53), Yeni Mahalle'deki bir parkta olduğu tespit edildi. Operasyonla gözaltına alınan zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Zanlının, ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.