Dolar 32,3623
%0.14
Euro 35,0754
%0.03
Altın 2.324,300
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vahşet anının görüntüleri ortaya çıktı

Vahşet anının görüntüleri ortaya çıktı

Dün İzmir’in aliağa ilçesinde, A.Ç. isimli bir kadının oğlu Ç.B tarafından bıçaklanıp silahla yaralandığı vahşetin görüntüleri ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 19.05.2021 - 10:53

EGEPOSTASI- Dün İzmir’in Aliağa ilçesinde bulunan bir pide salonunun önünde yaşanan vahşet kent gündemine oturmuştu. A. Ç. isimli kadın ve oğlu tarafından önce bıçaklı saldırıya uğramış ve ardından da silahla yaralanmıştı. 

İddialara göre; A.Ç’nin oğlu olduğu belirtilen Ç.B. amcası O.B. ile birlikte annesinin çalıştığı pide restoranına geldi. Annesi A.Ç. ile erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Behçet M. ile tartışan Ç.B. bıçak ve tabanca ile saldırdı. Annesini bıçakla yaralayan Ç.B., Behçet M.'ye ise tabanca ile ateş açtı. Bu sırada yaralı halde bitişikte bulunan markete kaçan annesinin ardından giden Ç.B., kendisini engellemek isteyen market sahibi Hasan Türk ile annesi A.Ç'yi de silahla yaraladıktan sonra amcasıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

KAMERA KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan; olay, olayın geçtiği sokakta bulunan bir dükkana ait olan dükkanın güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Görüntülerde, A.Ç’nin failin amcasının kovaladığı kızın sokaktaki bir dükkana sığındığı görülürken sokakta yaşanan hareketliliğin ardından failin elinde bıçakla sokaktan yukarı annesi A.Ç’nin çalıştığı dükkana doğru koştuğu görülüyor.

Failin görüntüsünden çok kısa bir süre sonra ise A.Ç’nin koşarak alandan uzaklaşmaya çalıştığı ve bu sırada sokağın başında oğlu tarafından silahla yaralanıp yere yığıldığı görülüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.