Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vahşet! 3 yaşındaki Lina'yı öldürüp derin dondurucuya koydular!

Vahşet! 3 yaşındaki Lina'yı öldürüp derin dondurucuya koydular!

Gaziantep'te vahşi bir cinayet ortaya çıkarıldı. Darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen 3 yaşındaki kız çocuğu Lina Nazlı Erbay'nın cansız bedeni, bir işletmedeki derin dondurucuda bulundu. Yürek sızlatan olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor

  • Ege Postası
  • 27.09.2022 - 08:56

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, kayıp 2 kızını aramak için bir televizyon kanalında canlı yayına katılan anne M.İ. ve eski kocası A.E.'nın verdikleri bilgiler doğrultusunda soruşturma başlattı.

"ÇOCUĞUMU ALIKOYDULAR" İDDİASI

Televizyon programına Gaziantep'ten katılan anne M.İ., kendisine fuhuş yaptıran çocukluk arkadaşı ve sevgilisinin, çocuklarını alıkoyduğunu iddia etti.

DERİN DONDURUCUDA ÖLÜ BULUNDU

Bu sırada canlı yayına telefonla katılan komşusu, M.İ.´nin bir buçuk yaşındaki küçük kızı Naime'nin kendisine bırakıldığı bilgisini paylaştı. Haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ise ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Seyrantepe Mahallesi´ndeki bir işletmeye düzenlediği operasyonda derin dondurucunun içinde ölü olarak bulundu.

DARP EDİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Darp edilerek öldürüldükten sonra derin dondurucuda saklanan çocuğun cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu otopsi merkezine getirildi.

ÜÇ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri yürek sızlatan cinayetle ilgili yaptıkları araştırma sonucu şüpheliler G.T. ve M.A. ile bir kişiyi daha gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.