Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Talihsiz ölüm sonrası o tesis ruhsatsız çıktı!

Talihsiz ölüm sonrası o tesis ruhsatsız çıktı!

İzmir'de geçtiğimiz gün meydana gelen talihsiz ölüm sonrası, işçinin çalıştığı tesisin ruhsatsız olduğu ve bakanlıktan gerekli izinleri almadığı ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 27.08.2021 - 12:02

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI - İzmir Kemalpaşa Halilbeyli’de bulunan EVB Biyogaz Enerji Santrali’nde geçtiğimiz gün gece vardiyasındaki 41 yaşındaki Hidayet Şahin, dengesini kaybederek 3 metre derinliğindeki sıvı gübre dolu havuza düşerek feci şekilde hayatını kaybetmişt. Olayın ardından Şahin'in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından havuzda çıkarılaraka morga kaldırıldı.



Şahin'in cansız bedeni havuzdan çıkartırılırken can yakan görüntüler ortaya çıktı ve tesis  sorumlulurı E.S. ve H.Y.T. ile iş güvenliği uzmanı O.T. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

 
RUHSATSIZ ÇIKTI!
Öte yandan İşçi ölümüyle gündeme gelen EVB Biyogaz Enerji Santrali’nin aynı zamanda üretim yapması için gerekli olan ruhsatın bulunmadığı ve geçtiğimiz aylarda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından cezai işlem yapıldığı öğrenildi. 
Ayrıca EVB Biyogaz Enerji Santrali’nin, Kemalpaşa’da üretim yapabilmesi için Tarım İl Müdürlüğü’nden de gerekli izinleri almadığı öğrenilirken söz konusu şirketin orada üretim yapması çevre sakinlerinin de tepkilerine neden oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.