Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sınıfta acı olay! 7 yaşındaki Alperen karnesini göremedi

Sınıfta acı olay! 7 yaşındaki Alperen karnesini göremedi

Trabzon'da acı bir olay yaşandı. İlkokul 1. sınıf öğrencisi Alperen Zenbil, sınıfta bir anda fenalaştı. Öğretmeninin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük Alperen'in kalp krizi geçirdiğini belirledi. Kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan Alperen, ilk karnesini göremedi. Alperen'in 3 yıl önce Ankara'da tedavi gördüğü, karnesini aldıktan sonra tekrar Ankara’ya giderek tedavi olacağı öğrenildi. Cenaze namazında anne Merve ve baba Fırat ayakta durmakta güçlük çekti.

  • Ege Postası
  • 16.06.2022 - 10:12

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde okulda kalp krizi geçiren 1. sınıf öğrencisi hayatını kaybetti.

İHA'nın haberine göre, Vakfıkebir ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulu'nda öğrenim gören 1. sınıf öğrencisi Alperen Zenbil (7), derste bir anda fenalaştı. Sınıf öğretmeni durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık çalışanları Alperen'in kalp krizi geçirdiğini belirledi. Kalp hastası olduğu öğrenilen Alperen yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. 7 yaşındaki Alperen Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TEDAVİ İÇİN KARNESİNİ BEKLİYORMUŞ

Okul çıkışına 15 dakika kala fenalaşan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Alperen'in 3 yıl önce Ankara'da tedavi gördüğü, karnesini aldıktan sonra tekrar Ankara’ya giderek tedavi olacağı öğrenildi.

İLÇE MERKEZİNDE CENAZE NAMAZI KILINDI

Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından minik çocuğun cenazesi ailesine teslim edildi. Merve ve Fırat Zenbil çiftinin 2 çocuklarından biri olan Alperen için ilçedeki Merkez Eski Camii'nde bugün öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı.

ACILI ANNE BABA GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU

Cenaze namazında anne Merve ve baba Fırat ayakta durmakta güçlük çekerken, cenaze namazına Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çelikdağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Sinan Uzun, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Alperen Zenbil, kılınan cenaze namazının ardından Hürriyet Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.