Dolar 32,5114
%0.18
Euro 34,5578
%0.04
Altın 2.495,380
%0.36
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Silahlı saldırıda yaralanmıştı, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti

Silahlı saldırıda yaralanmıştı, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti

İzmir'in Ödemiş ilçesinde eski eşi ve yanındaki kişiyi silahla yaralayan şüphelinin daha sonra bir kahvehanede yine silahla vurduğu Tayyar Öztürk, tedavi gördüğü hastanede 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

  • Ege Postası
  • 28.05.2021 - 12:44

Olay 24 Mayıs günü ilçeye bağlı Zafer Mahallesi Yenikent Sitesi'nde bulunan bir apartmanın üçüncü katında meydana geldi. İddiaya göre boşandığı eski eşinin bulunduğu eve gelen Selçuk H. (46), eşi Emine Y. (36) ve Gökhan U.'ya (23) tabanca ile ateş ederek kaçtı. Silah seslerini duyan çevre sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Emine Y.'nin bacağından, Gökhan U.'nun ise yüzünden tabancayla vurulup yaralandığı öğrenildi. Yaralılar sağlık görevlileri tarafından ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Daha sonra kahvehanede bir kişiyi vurdu

Olayın ardından İnönü Mahallesi Zafer Caddesi üzerindeki bir kahvehaneye gelen şüpheli, burada da Tayyar Öztürk ile karşılaştı. Yanında getirdiği silahla Öztürk'e ateş eden Selçuk H., kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından suç aletiyle birlikte kıskıvrak yakalandı. Vücuduna isabet eden mermi ile yaralanan Tayyar Öztürk, ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Ayrıca, kahvehanede meydana gelen silahlı saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde Selçuk H.'nin Tayyar Öztürk'ye ateş ettiği görülüyor.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Selçuk H., işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Öte yandan Selçuk H.'nin silahla vurarak yaraladığı Tayyar Öztürk, tedavi gördüğü Ödemiş Devlet Hastanesindeki 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Vefat eden Öztürk'ün cansız bedeni morga kaldırılırken, Öztürk'ün acı haberini alan yakınları yasa boğuldu.

Hastanedeki tedavileri süren Emine Y. ve Gökhan U'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.