Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk'ta kaçak içki ve uyuşturucu operasyonları

Selçuk'ta kaçak içki ve uyuşturucu operasyonları

İzmir'in Selçuk ilçesindeki kaçak içki ve uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi yakalandı.

  • Ege Postası
  • 07.12.2020 - 10:43

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Ş.G. ve G.A'yı bir kişiye uyuşturucu satarken yakaladı.

Şüphelilerin üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 6,3 gram esrar, 7 fişek haline getirilmiş metamfetamin ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.(AA)

Öte yandan Zafer Mahallesinde tekel bayisine yapılan operasyonda da 52 litre etil alkolle kaçak içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. İşletmenin sahibi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Etil alkol ile içki yapmaya çalışan çocuğun alkol malzemelerini ilçede faaliyet gösteren bir tekel firmasından aldığını öğrenen polis, tekel bayisine baskın yaptı. Baskında 52 litre etil alkol ile 303 adet votka ve rakı yapımında kullanılan anason kiti ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Selçuk ilçesi Zafer Mahallesi'nde kaldırımda oturan 18 yaşından küçük bir çocuğun etil alkol ile votka yaptığını gören polis, etil alkolü ilçede faaliyet gösteren tekel bayii sahibi M.K'den aldığını öğrendi. Bunun üzerine harekete geçen Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cumhuriyet savcılığından alınan talimat doğrultusunda söz konusu iş yerinde yapılan aramada toplam 52 litre etil alkol ve 303 adet votka ve rakı yapımında kullanılan anason kiti ele geçirdi. Konu ile ilgili olarak adliyeye sevk edilen M.K'nin serbest bırakıldığı bildirildi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.